Aard'g Zakelijk

Het success van Aard’g is ook binnen het bedrijfsleven niet onopgemerkt gebleven. Is Aard’g iets voor uw zaak, voor uw relaties, of juist iets voor op kantoor? Neem contact met ons op.

Aard'g Zakelijk

Het success van Aard’g is ook binnen het bedrijfsleven niet onopgemerkt gebleven. Is Aard’g iets voor uw zaak, voor uw relaties, of juist iets voor op kantoor? Neem contact met ons op.
Horeca

Ben jij onze nieuwe trendsetter?

We hebben inmiddels een prachtig lijstje opgebouwd. Van klassieke locaties als Door 74 in Amsterdam of Restaurant Perceel in Capelle aan de IJsel, tot grote publiektrekkers als de Foodhallen.

Aard’g sluit aan op een breed publiek. Want of ze nu specifiek op zoek zijn naar kombucha of een suikervrij alternatief op traditionele frisdrank, met Aard’g heb je het in huis!

Naast een prachtig product bieden we binnen het Randstedelijk gebied een levering binnen 24 uur, en zijn de suikervrije dorstlessers te bestellen vanaf 1 doos. En dat is wel net zo gemakkelijk!

Kantoor

Een bewuster leven begint bij jezelf, of bij je baas!

We zien dat steeds meer mensen klaar zijn met de traditionele producten. Teveel suikers, en vaak op een schadelijke manier geproduceerd.

Met Aard’g bied je jouw personeel een alternatief. Geen suikers, milieubewust geproduceerd, en heerlijk verfrissend. Voor een fantastisch begin van de dag, en ideaal als tussendoortje.

Zoek contact met ons op voor de mogelijkheden.

Relatiegeschenk

Een aardigheidje is zo gegeven!

De Aard’g Dorstlessers zijn ideale relatiegeschenken. Verrassend en innovatief. En aansluitend op de hedendaagse trends.

De producten zijn gemakkelijk in de omgang. Kunnen ongekoeld bewaard blijven. En hebben een ruime houdbaarheidsdatum.

Iets voor jouw relaties? Zoek contact met ons op om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

wees eens aard’g

Voor informatie over de mogelijkheden, vragen en/of bestellingen neem je via dit formulier contact met ons op.

Aard'g

Wibautstraat 131D
1091GL Amsterdam
KvK: 71403280

Sociale Zaken

info@aardg.nl