Aard'g Winkel

De Aard'gste winkel van Nederland! Eerlijke producten zonder valse marketing. Met zorg geselecteerde ingrediënten die verwerkt worden tot biologische producten met een natuurlijke smaak.

Aard'g Winkel

De Aard'gste winkel van Nederland! Eerlijke producten zonder valse marketing. Met zorg geselecteerde ingrediënten die verwerkt worden tot biologische producten met een natuurlijke smaak.

Ochtend dranken

Een selectie dranken die speciaal gebrouwen zijn voor de gezondheid! Een bron van natuurlijke energie die ons lichaam een handje helpt in haar functioneren.Om ten volste te genieten van de Ochtend Dranken worden ze het beste elke ochtend gedronken op een lege maag. Daarom bieden we de Ochtend Dranken in abonnementsvorm aan: zo hoef je nooit zonder Aard’g te zitten!

Suikervrije dorstlessers

Dorstlessers met een natuurlijke bruis en smaak. Het eindproduct is suikervrij en wordt gebrouwen met rauwe ingrediënten zodat deze volledig tot hun recht komen. De suikervrije dorstlessers kunnen gedronken worden als non-alcoholisch alternatief of vervanger van frisdrank en bruisend water.

Alles eerst eens proeven?

We hebben een brede selectie Aard’g producten in onze collectie. Maar ieder mens is anders. En iedereen heeft dan ook zijn of haar eigen voorkeur. Via ons introductiepakket willen we je daarom de kans bieden op je gemak te kijken wat er het beste bij past.

Veel gestelde vragen

Klik op de vraag voor het antwoord.

Is Aard'g gezond?

En of! Er zit geen suiker of alcohol in, en alle ingrediënten zijn organisch en biologisch. Daarbij zit het bomvol met vitaminen en mineralen, en vind je er veel bacteriën en gisten in terug die mensen om verschillende gezondheidsvoordelen vaak erg kunnen waarderen.

Hoeveel suiker zit er in Aard’g?

Geen! Er gaan in sommige producten wel suikers als ingrediënt, maar al die suikers worden omgezet in voedingsstoffen. Er gaan ook geen suikervervangers, zoals bijvoorbeeld honing, of kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam in. Aard’g is dus echt suikervrij.

Bevat Aard'g alcohol?

Nee, maar er kunnen wel sporen van alcohol in zitten. Omdat alle producten gefermenteerd zijn ontstaat er alcohol. Het merendeel van deze alcohol wordt in een later stadium omgezet in organische zuren, maar het kan zo zijn dat er sporen van alcohol overblijven in de kombucha. Dit wordt echter structureel getest, en zit altijd onder het wettelijke percentage van 0,5%.

Kan ik Aard’g drinken tijdens zwangerschap of borstvoeding?

Tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt het geadviseerd cafeïne houdende dranken als thee en koffie in beperkte hoeveelheden te consumeren. Evenals men overmatige inneming van alcoholvrij bier in deze periodes afraad. De producten van Aard’g voldoen aan beide categorieën: overmatig gebruik wordt daarom tijdens zwangerschap afgeraden. Daarbij adviseren we dat als Aard’g nieuw voor je is, hier niet tijdens de zwangerschap mee te beginnen. Door de verscheidenheid aan bacteriën en gisten zou het kunnen zijn dat je lichaam voor een korte periode wat heftig reageert. Hoewel dit niet schadelijk is, kan het wel ongemakkelijk zijn. Ervaar je dit buiten de zwangerschap om echter niet, zal dit ook tijdens de zwangerschap niet optreden.

Bevat Aard’g allergenen?

Nee, in geen enkel product van Aard’g zitten allergenen. Er wordt wel met bepaalde vruchten en kruiden gewerkt waarvoor iemand allergisch zou kunnen zijn. Op de productpagina’s staan alle ingrediënten duidelijk aangegeven.

Is Aard’g volledig plantaardig?

Ja, er zit niets dierlijks in de producten van Aard’g. Alle ingrediënten zijn daarbij biodynamisch zodat de flora en fauna waaruit ze onttrokken worden ook niet op indirecte wijze schade wordt toegedaan.

Is Aard’g biologisch?

Ja, alle ingrediënten van Aard’g zijn biologisch. Sterker nog, ze zijn biodynamisch. En dat gaat net nog een stapje verder dan biologisch. We werken samen met de natuur om onze producten tot stand te laten komen.

Is Aard’g gepasteuriseerd?

Nee, want dat zou ten koste gaan van de prachtige producten die we maken. Door pasteurisatie verliezen onze dorstlessers hun levende karakter namelijk. En dat zou zonde zijn!

Hoe smaakt Aard’g?

Over het algemeen maken we met Aard’g toegankelijke producten. Niet te zuur, niet te zoet, en geen overheersende smaken. Het suikervrije karakter van onze dorstlessers zorgt voor een milde nasmaak en een verfrissend karakter.

Moet Aard’g gekoeld bewaard blijven?

Nee, mits je jouw suikervrije dorstlessers natuurlijk het liefst koud drinkt. Maar voor de houdbaarheid, de opbouw van koolzuur of de smaakontwikkeling maakt het niets uit of je het in of buiten de koelkast bewaard.

Waar kan ik Aard’g kopen?

Hier op onze website natuurlijk! We komen het dan zelfs bij je thuisbezorgen. Maar ook steeds meer fysieke locaties verkopen onze producten, houd onze Instagram pagina in de gaten om alle nieuwe locaties te ontdekken.

Hoe lang is Aard’g houdbaar?

Minstens twee jaar, al is het ook totaal geen probleem het na de houdbaarheidsdatum te drinken. Die hebben we er namelijk vooral op gezet om een richtlijn te geven. Na twee jaar is de smaak namelijk dusdanig ontwikkeld dat die niet meer zo is als dat wij het bedoeld hadden. Maar misschien vind jij die smaak juist wel heel lekker!

Aard'g

Wibautstraat 131D 1091GL Amsterdam KvK: 71403280

Sociale Zaken

info@aardg.nl