Het logo van Aard'g

28-daagse Waterkefir Challenge

4.9/5 beoordeling van klanten over de 28 daagse challenge!352 reviews   Al meer dan 10.000 mensen gingen je voor!

Start je jaar met een frisse en gezonde uitdaging! Doe mee en ervaar de voordelen van een dagelijks glas waterkefir. Je ontvangt 4 literflessen + kalender, perfect om 28 dagen lang een heerlijk glas van 150ml te genieten.

Met Waterkefir Original profiteer je elke dag van een unieke mix van probiotica en voedingsstoffen die jouw darmflora en spijsvertering ondersteunen.

Ook ontvang je een prachtige challenge kalender. Kruis elke dag af nadat je jouw glas hebt gedronken en volg je voortgang. We ondersteunen je tijdens de challenge met motiverende e-mails, informatieve tips en vrijblijvende extra uitdagingen.

Schrijf je vandaag nog in en begin jouw jaar met een boost!

Meer uitleg

Ook ontvang je een prachtige challenge kalender. Kruis elke dag af nadat je jouw glas hebt gedronken en volg je voortgang. We ondersteunen je tijdens de challenge met motiverende e-mails, informatieve tips en vrijblijvende extra uitdagingen.

Schrijf je vandaag nog in en begin jouw jaar met een boost!

Morgen bezorgd

28 dagen
dagelijks gebruik

+ challenge kalender

Alle producten van Aard'g zijn: Suikervrij, Veganistisch (Plantaardig) en Biologisch

Eén glas per dag kan helpen bij:

Vinkje in het groen  Een opgeblazen gevoel

Vinkje in het groen  Gewichtscontrole

Vinkje in het groen  Plotse vermoeidheid

Vinkje in het groen  Evenwichtige darmflora

Vinkje in het groen  Soepele spijsvertering

Wanneer begint de challenge?

Wanneer jij je challenge pakket in huis hebt, kan je meteen beginnen. Je hoeft dus niet te wachten op anderen of een bepaalde startdatum.

Hoeveel drink je per dag?

Je drinkt 150ml per dag. Je kunt ook meer drinken, maar we raden aan je lichaam eerst rustig te laten wennen. Daarbij heb je met een glas van 150ml per dag exact genoeg om de 28-daagse challenge vol te maken.

Ingrediënten & voedingswaarden

Waterkefir Original: Water, 10% zongedroogde vrijgen*, citroen*, levend waterkefir ferment

*Biologisch

Voedingswaarden per 100ml: Energie 18,4kJ / 4,4kcal, Vet 0g, waarvan verzadigd 0g, Koolhydraten 1,1g, waarvan suikers 0g, Eiwitten 0g, Zout 0g

28-daagse Waterkefir Challenge

Hoe werkt de challenge?

Hoe werkt de challenge? Stap 1: Drink je portie Aard'g

Drink een glas (150ml)

Je drinkt 28 dagen achter elkaar een glas van 150ml op hetzelfde tijdstip. Het is handig als je alvast een glas uitmeet met 150ml want dan weet je zeker dat je uitkomt en optimaal profiteert.

Hoe werkt de challenge? Stap 2: Kruis een vakje af op de challenge kalender!

Kruis een vakje aan

Je hangt de 28-daagse challenge kalender op een handige plek, bijvoorbeeld op de koelkast. Nadat je het glas leeg hebt gedronken, kruis je een vakje aan om je voortgang bij te houden.

Hoe werkt de challenge? Stap 3: Houd je mailbox goed in de gaten!

Ondersteuning per mail

Tijdens de challenge ondersteunen we je met 7 korte mails met handige (en leuke) informatie zodat jij het maximale uit onze producten kunt halen. Uiteraard niet verplicht.

28-daagse Waterkefir Challenge

Klanten over Aard’g

Veelgestelde vragen

Wat is waterkefir?

Waterkefir is een gefermenteerde drank gemaakt van water, waterkefirkorrels (een symbiotische cultuur van bacteriën en gisten), zongedroogde vijgen en citroen. Het is rijk aan probiotica en bekend om zijn verfrissende smaak en gezondheidsvoordelen, zoals het bevorderen van een gezonde darmflora en spijsvertering.

Waarom is waterkefir gezond?

Waterkefir is gezond vanwege haar voedingsstoffen en rijke aanwezigheid van probiotica, die essentieel zijn voor een gezonde darmflora en een goede spijsvertering. De natuurlijke fermentatieproces zorgt voor een drank die zowel verfrissend als voedend is, waardoor het een uitstekende keuze is voor het ondersteunen van algehele gezondheid en welzijn.

Wat maakt jullie waterkefir uniek?

Waterkefir Original is uniek vanwege het uitgebreide fermentatieproces van 6 maanden, aanzienlijk langer dan de gebruikelijke 1-2 dagen voor standaard waterkefir. Deze langere fermentatietijd zorgt voor een diepere, rijkere smaak en een hogere concentratie aan probiotica en voedingsstoffen. Bovendien is deze waterkefir suikervrij, wat uitzonderlijk is voor gefermenteerde dranken. Deze eigenschappen maken de Waterkefir Original niet alleen uniek in smaak, maar ook in gezondheidsvoordelen, en een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een gezond, natuurlijk en voedzaam drankje.

Hoe werkt mail ondersteuning?

Gedurende de challenge sturen we je 7 korte e-mails met handige (en leuke) informatie zodat jij het meeste uit onze producten kunt halen.

Je kunt de dagen dat je een e-mail ontvangt gemakkelijk herkennen aan de blauwe vakjes op de 28 dagen kalender die je ontvangt bij je bestelling. Op dagen dat er een illustratie in het vakje staat kun je een extra opdracht verwachten, gewoon voor de leuk.

Zijn jullie bereikbaar voor vragen?

Natuurlijk, je kunt ons altijd mailen, bellen of appen – leuk zelfs! We reageren altijd dezelfde (werk)dag, mits het tussen 09:00 en 17:00 is.

Welkom op aardg.nl. De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en mag niet worden opgevat als medisch advies of instructie. De producten van Aard’g zijn niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Hoewel wij onze producten met de grootste zorg en volgens biologische, suikervrije en natuurlijke standaarden produceren, raden wij aan om altijd professioneel medisch advies in te winnen voordat u nieuwe producten in uw dieet introduceert, vooral als u gezondheidsproblemen heeft of zwanger bent.

De inhoud van deze website is met zorg samengesteld en wij streven ernaar om deze up-to-date en correct te houden. Echter, Aard’g aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheden of onvolledigheden in de geboden informatie, noch voor enige schade of letsel voortvloeiend uit het gebruik van de website of de producten van Aard’g. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van de website op elk moment te wijzigen.

Door deze website te gebruiken, erkent u dat Aard’g niet verantwoordelijk is voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade die voortvloeit uit of op enigerlei wijze verband houdt met uw gebruik van deze website of onze producten.