Vinkje van Aard'g in het blauw Vóór 22:00 uur besteld, volgende dag in huis.   Vinkje van Aard'g in het blauw Gratis verzending!   Vinkje van Aard'g in het blauw Niet tevreden? Geld terug!   Vinkje van Aard'g in het blauw Iedere werkdag bereikbaar!

Klik op de opties om het aanbod te bekijken!

EENMALIG 4X 1 LITER

Kombucha Original

(87 klantbeoordelingen)

Een heerlijke, gangbare kombucha met een zachte en fris-zure smaak. Biologisch en niet gepasteuriseerd waardoor alle goede bacteriën levend blijven.

Dankzij onze speciale fermentatie methode bevat deze kombucha geen koolzuur en is het volledig suikervrij – we voegen ook geen zoetstoffen zoals, bijvoorbeeld, Stevia toe.

Aard’g produceert volledig op zonne-energie, krijgt hulp van 3 verschillende sociale werkplaatsen en plant bomen voor ieder verkocht pakket. ❤️

Al meer dan 10.000 pakketten verkocht!

39,99

Gratis verzending

Ingrediënten & voedingswaarden ↓

Gefilterd water (omgekeerde osmose), groene thee*, rijststroop* (volledig omgezet tijdens het fermentatieproces), levend kombucha ferment*
* Biologisch

Energie        18,4kJ / 4,4kcal
Vet          0g
waarvan verzadigd    0g
Koolhydraten     1,1g
waarvan suikers      0g
Eiwitten         0g
Zout          0g
Alle voedingswaarden zijn per 100ml

Een fles Kombucha Original van het merk Aard'g op een blauwe achtergrond. Naast de fles staat een hartje waarin de inhoud van 4x 1 liter staat aangegeven. In de rechter onderhoek staat het SKAL keurmerk weergegeven.

Heb je de producten van Aard’g nog nooit eerder geproefd?
Voor 29,99 ontvang je het hele assortiment. Bekijk product →

MAANDELIJKS 4X 1 LITER

Abonneer & Bespaar

(87 klantbeoordelingen)

Ontvang maandelijks 4 literflessen Kombucha Original met onze abonnementsdienst.

Met een abonnement ben je verzekerd van genoeg voorraad in huis zonder enige moeite. We reserveren voorraad speciaal voor jou zodra je abonnee wordt.

Aard’g heeft al meer dan 1.000 abonnees!

29,99 39,99

Gratis verzending

Bekijk de voorwaarden ↓

Je kunt abonnee worden als je zeker weet dat je minimaal 3 bestellingen abonnee blijft. Na 3 bestellingen kun je het abonnement opzeggen wanneer jij maar wilt.

Je kunt gemakkelijk een zending uitstellen voor als je nog genoeg voorraad in huis hebt. Ook kun je een extra pakket afroepen als je tekort hebt.

Onze abonnementsdienst is flexibel, eerlijk en menselijk. Daar horen geen kleine lettertjes in de voorwaarden bij.

Zodra je hebt afgerekend voor het abonnement via de website hoef je dit in het vervolg niet meer te doen. De betaling loopt vanaf dan via een maandelijkse, automatische incasso.

Door het abonnement af te rekenen geef je toestemming voor het automatische incasso.

Een afbeelding van Valentina, het logo van Aard'g, met een bord in haar hand en confetti om haar heen

Wist je dat kombucha ouder is dan zwarte thee? Daarom gebruiken wij groene thee voor onze Kombucha Original – zo kun jij ervaren hoe kombucha origineel bedoeld is!


Aanbevelingen

Dit product wordt aanbevolen door
voedingscoaches

“Tijdens de darmonderzoeken die ik doe bij mijn cliënten zie ik geregeld dat de immunogeen werkende bacteriën laag zijn, en laat deze nou net zo belangrijk zijn voor ons afweersysteem (mensen worden dan sneller ziek, zijn minder fit en zelfs minder happy). De producten van Aard’g bevatten meerdere stammen lactobacillen (immunogeen werkende bacteriën) om deze tekorten bij mijn cliënten aan te vullen. Zeker een aanrader dus! En het is nog lekker en verfrissend ook.”

Florian Alders

Orthomoleculair therapeut,
Oprichter van Flow-Energie

“Wil je gezond blijven dan zul je gefermenteerde producten dagelijks aan je maaltijden moeten toevoegen. Maar het kost ook veel tijd en aandacht om goed gefermenteerde producten te maken. En ik snap dat dit voor veel mensen niet altijd haalbaar is om zelf te doen. De gefermenteerde producten van Aard’g bieden dan een mooie oplossing. Je verwent je lijf elke dag met de broodnodige melkzuurbacteriën en gezonde gisten. Ze bevatten, naast de goede melkzuurbacteriën en gisten, ook geen suiker en alcohol meer.”

Karin Marquering

Geregistreerd haptotherapeut met een haptonomie en darmgezondheidspraktijk en voorheen werkzaam in de levensmiddelenindustrie.

“Eindelijk een eerlijk product gevonden die 100% past bij mijn suikervrije levensstijl. Een kombucha die ik durf te adviseren omdat het daadwerkelijk bijdraagt aan een gezonde darmflora en de daarbij behorende gezondheidsvoordelen. Uiteraard in combinatie met een gezond eetpatroon! Hier word ik blij van.”

Lynda Schutten

Orthomoleculair voedingscoach,
Oprichtster van Leef Puur Natuur &
Auteur van Leef Suikervrij

 100% tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?
geld terug!

Wij geloven in de hoge kwaliteit van onze producten. Blijkt het toch niets voor jou te zijn? Geen probleem! Stuur de producten terug en je ontvangt direct je geld retour.

Dat jij 100% tevreden bent over Aard’g vinden wij erg belangrijk!

Bestel 4 literflessen Kombucha Original zonder zorgen!

Een afbeelding van een juichende Valentina, het logo van Aard'g, met confetti om haar heen

Wist je dat wij het alleroudste kombucha ferment van Europa gebruiken? Deze is inmiddels al 25+ jaar en nog steeds net zo levend – daar zijn we trots op!

Reviews

We geven het woord aan
onze klanten

“Ik heb het nu de afgelopen maand elke dag gedronken en zojuist de laatste fles aangebroken en mijn buik is zoveel rustiger! Jarenlang kampte ik met buikpijn, van alles geprobeerd aan supplementen maar sinds ik jullie kombucha drink, is het echt een wereld van verschil! Zo blij!!”

Annemieke

“Iedere ochtend hetzelfde tafereel meer dan 2 jaar. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ik had altijd last van een opgezwollen buik en een licht zeurende pijn. Het is helemaal verdwenen. Mijn ontlasting is heel goed geworden.”

Annemiek

“Wat me opvalt is dat ik meer energie heb gedurende de dag, en langer door wil gaan. Heel blij mee.”

Adewij

“Wij zijn heel enthousiast over de kombucha! Mijn darmen zijn er enorm van opgeknapt. “

Joyce

“Na 3 antibioticakuren waren mijn darmen behoorlijk in de war. Nu na een week heb ik het geval dat ze weer tot rust en weer in ritme komen.”

Hennie

“Ik drink het in de ochtend voor ik ga eten, en ik merk dat mijn stoelgang beter is.”

José

“Sinds ik kombucha drink, is mijn behoefte aan suiker gewoon weg!”

Michaja

“Ik drink de kombucha voor het slapen gaan. Dat past het best voor mij. Slaap super en als ik opsta is mijn buikje mij dankbaar.”

Monika

Veelgestelde vragen

Vraag & antwoord

Klik op een vraag om het antwoord te bekijken!  Pijltje onder in het grijs

Wat is kombucha?

Kombucha is een gefermenteerde drank gemaakt van water, groene thee en rijststroop. Door middel van specifieke gisten en bacteriën worden de suikers uit de rijststroop omgezet in andere voedingsstoffen waaronder nog meer bacteriën.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van kombucha?

Hoewel de gezondheidsvoordelen van kombucha nooit wetenschappelijk zijn bewezen, merken veel van onze vaste klanten dat het drinken van kombucha een positief effect heeft op hun darmen.

Wij krijgen vaak te horen dat zij het volgende ervaren: een minder opgeblazen gevoel, geen last meer van buikpijn en een verbeterde stoelgang. Ook geven meerdere klanten aan dat het regelmatig drinken van kombucha zorgt voor meer energie.

Gezien het gebrek aan wetenschappelijk bewijs, zijn dit echter geen claims die wij als Aard’g kunnen maken.

Hoe lang moet ik jullie kombucha drinken?

Onze kombucha is een aanvulling op een gebalanceerd voedingspatroon en, bijvoorbeeld, geen kuur of medicijn. Daarom is er geen specifieke periode waarover het gedronken moet worden. Dat is ook de reden dat veel van onze klanten onze kombucha dagelijks drinken en dat voor een periode van meerdere maanden tot jaren.

Wat is het verschil tussen kombucha en waterkefir?

Kombucha en waterkefir zijn twee compleet verschillende drankjes. Ze worden met andere ingrediënten gemaakt. Kombucha van water, groene thee en rijststroop. Waterkefir van water, vijgen en citroen.

Voor beide producten worden specifieke gisten en bacteriën gebruikt om de suikers om te zetten in andere voedingsstoffen. Voor kombucha is dat de SCOBY (Symbiotic Culture Of Bacteria and Yeasts). Voor waterkefir zijn dat waterkefirkorrels. Deze culturen zijn niet vergelijkbaar.

Daarnaast verschillen ook de voedingsstoffen die ontstaan door de fermentatie van elkaar, maar hierin zijn wel overeenkomsten te vinden. De voornaamste overeenkomst is dat zowel kombucha als waterkefir bepaalde bacteriën en organische zuren bevatten.

Waarin onderscheidt jullie kombucha zich van de andere kombucha op de markt?

In tegenstelling tot veel kombucha op de Nederlandse markt is onze kombucha volledig suikervrij. Dit komt door een zeer nauwkeurige verhouding van ingrediënten. Hierdoor worden alle suikers omgezet in de gewenste voedingsstoffen. Veel kombucha op de Nederlandse markt bevat maar 1% tot 2% kombucha en vaak zo’n 4% azijnzuur en 5% restsuikers. In onze kombucha zitten geen restsuikers en maar zeer weinig azijnzuur.

Hoe smaakt jullie kombucha?

Onze kombucha heeft een frisse en licht zure smaak evenals de typische smaak van gefermenteerde producten. Daarnaast bevat het geen koolzuur.

De smaak kan verschillen van productie tot productie. Daardoor kan het gevoel ontstaan dat de ene productie ‘sterker’ smaakt dan de ander. Dit komt omdat onze kombucha ontstaat door natuurlijke fermentatie. En natuurlijke fermentatie is afhankelijk van veel factoren zoals temperatuur en atmosferische druk die we niet volledig kunnen controleren. Daarnaast kiezen we ervoor om onze kombucha niet te filteren of pasteuriseren.

Ondanks dat de smaak kan variëren wordt onze kombucha bij elke productie gecontroleerd of het de (voedings)waarden heeft die we voor ogen hebben waardoor we de hoge kwaliteit altijd kunnen waarborgen.

Hoeveel van jullie kombucha drink je per dag?

Dat verschilt per persoon. Onze kombucha is een volledig natuurlijk product waardoor er geen limieten zijn zoals dat bijvoorbeeld zo is bij voedingssupplementen. We adviseren daarom voor iedereen om zelf uit te zoeken bij welke hoeveelheid hij of zij baat heeft bij onze kombucha.

Kan ik ook 1 losse fles bestellen?

Nee. We kiezen ervoor om in deze hoeveelheden te verzenden. Het verzenden van losse flessen is voor ons als bedrijf niet rendabel. De verzendkosten en verpakkingskosten worden dan te hoog om acceptabele prijzen te blijven vragen voor onze producten.

Wanneer merk je resultaat van het drinken van jullie kombucha?

Dat verschilt heel erg per persoon. Sommigen merken bij het eerste glas dat het een verandering teweegbrengt in het lichaam. Bij andere kan het tot wel twee maanden duren. En jammer genoeg is het ook zo dat niet iedereen baat heeft bij onze kombucha.

Is jullie kombucha geschikt voor kinderen en kan ik het drinken bij zwangerschap of borstvoeding?

Dit is een vraag die we vaak krijgen en het is iets waarin je zelf zal moeten beslissen. Onze kombucha is wettelijk gezien alcoholvrij te noemen. Maar omdat het ontstaat door een natuurlijk fermentatieproces kunnen er sporen van alcohol aanwezig zijn in het eindproduct.

Vanwege deze mogelijk aanwezige sporen van alcohol raden wij als Aard’g de consumptie van onze kombucha door kinderen daarom af. Net als consumptie van onze kombucha tijdens zwangerschap en de borstvoedingsperiode.

Klantbeoordelingen

Deel je mening, schrijf een
beoordeling

87 reviews for Kombucha Original (4x 1L)

 1. Kirsten Groen

  Ik gebruik nu een week de kombucha, wat een verschil! Elke ochtend op de nuchtere maag een glas. Mijn buik is rustiger, zelfs als ik gluten heb gegeten!

 2. TORFS IVAN

  Ik ben nog maar een week bezig met Kombucha te nemen
  op de nuchtere maag en het gene ik gewaar word is een hoger energie niveau.Voor de rest zal ik dit nog langer moeten nemen voor een verder beoordeling.

 3. Robin de Wilde

  Zo blij met dit product. Mijn neef maakte het altijd zelf. Maar dat is een klus iedere maand. Toch leerde ik dat het heel gezond is. Echt een uitkomst dat ik het bij jullie kant en klaar kan kopen. Het smaakt ook lekker fris. En voel me na een aantal maanden echt fitter! Kan het iedereen aanraden. Ga dit zeker delen met al mijn volgers!

 4. Geoffrey de Jong

  Lekker en de service is goed, snel en vriendelijk.

 5. Lilian Bender

  Ik neem iedere ochtend een half glas kombucha. Deze van aardig is zacht van smaak. Fijn dat er geen suiker in zit en je geen plastic of blik hoeft weg te gooien. Win-win!

 6. Annelies Haaijman

  Kombucha en Waterkefir zijn heerlijke en zachte producten. Ze zijn beide heel fijn om op nuchtere maag te consumeren.
  Niet te zuur, niet te zoet en weinig tot geen bruis.
  Super service. Met al je vragen over de producten kan je terecht.

 7. Jolanda

  Dit bedrijf levert super service
  Reageren meteen .
  Doen niet moeilijk als je even abonnement wilt uitstellen of stoppen.
  Ik heb maanden kombucha gebruikt.

 8. marleen van hilten

  Goed drankje. Als diabeet moet je behoorlijk opletten wat je wel en niet drinkt. Bij deze kombucha hoeft dat niet, zit geen suiker in. Ik vind hem lekker en toch die ik in een glas een eetlepel (huisgemaakte) vlierbloesem limonade siroop want dat maakt het toch nog iets lekkerder. Wel jammer dat die mooie flessen niet retour kunnen. Zou een soort retouractie kunnen zijn als bij de picnic boodschappen tassen; bij een nieuwe levering lever je de oude flessen in, dus geef je mee aan de postbode. Of zoiets.

 9. Lauri Kuhlmann

  Lekker fris drankje. Elke dag een goed begin en minder last van mijn buik!

 10. Sjoan

  Heerlijk fris drankje. En bij een extra doos een fijne prijs.

 11. Sjoan

  Heerlijk fris drankje! Fijn om je dag mee te starten, maar ook een prima alternatief voor een glaasje fris ‘s avonds.

 12. Ludy

  heerlijk en gezond drankje zonder suiker om de dag mee te starten. Opgeblazen gevoel is minder. Super Gezond!

 13. Ludy

  heerlijk en gezond drankje zonder suiker om de dag mee te starten. Opgeblazen gevoel is minder. Super Gezond!

 14. Pietsje

  Ik gebruik het sinds 3 dagen. De smaak is prima. Lichaam reageert er goed op.

 15. Johan Suttels

  goed product

 16. Annemiek

  Ik gebruik het nu net een paar dagen. Te kort om echt veel verschil te kunnen zien maar toch merk ik dat ik rustigere darmen heb. Ik geloof echt dat dit op langere termijn veel verschil gaat maken

 17. Martine

  De Kombucha helpt me om mijn prikkelbare darmen onder controle te houden. Een dosis voor het ontbijt en ik voel me een hele dag goed. Het abonnement is handig, leveringen zijn stipt, de jongens van Aard’g bijzonder correct.

 18. Willem

  een heerlijk en gezond drankje, en met een abonnement grijp je nooit meer mis; altijd op tijd geleverd! Dank jullie wel (y)

 19. Els

  Heerlijk, verfrissend drankje zonder suiker om de dag mee te starten en af te sluiten. Het smaakt naar meer !

 20. Marlijn

  Fris drankje, meng het soms met granaatappelpitjes. Opgeblazen gevoel is minder. Gebruik het nu 5 dagen.

  • Max Rood

   Dat klinkt als een spannende mix Marlijn!
   Hou je de pitjes dan heel? Of pers je er sap uit?
   Groetjes, Max van Aard’g

 21. Marlijn

  Echt een lekker en gezond drankje. Ik meng het soms met granaatappelpitjes, aardbeien of munt. Voel me nu al meer fit, geen opgeblazen gevoel meer.

 22. Jolanda Setz

  Ik heb 4x 1 liter Kombucha gekocht. Een zeer sympathiek product. Ik eet en drink erg gezond in het kader van een goede darmflora (immuunsysteem versterking) en daar past dit product in. Een heerlijk alternatief voor een zoet vruchtensapje, een smaakvoller alternatief voor een glas water en een alcoholvrij alternatief voor een biertje. Dat het de darmflora helpt bij het verteren en daarmee het immuunsysteem versterkt is natuurlijk helemaal een fijn idee.
  Hamvraag: vind ik het lekker? Na een aantal dagen moet ik er nog steeds aan wennen eerlijk gezegd. Het smaakt toch wat zuur (terwijl ik ook gewend ben om citroensap te drinken). Het is ook niet aan te bevelen dit te drinken na een glas wijn bijvoorbeeld, dan is het toch een beetje een klap in het gezicht, zelfs na droge wijn.
  Maar ik zet door, Het idee is zo aantrekkelijk en ik word daar wel vrolijk van.
  Laatst nam ik een fles mee voor de gastvrouw bij een etentje en dat is ook leuk weggeven, zo’n fles Kombucha. een gezond alternatief voor een fles wijn.
  De prijs, € 10,- de liter , vind ik wel aan de hoge kant, maar dat zou wellicht bij hogere productie naar beneden kunnen gaan, dus ik beveel dit product absoluut aan en blijf er lekker van doordrinken.

 23. Jaklien Eyckerman

  Heerlijk en fris drankje. Elk glaasje is een feestje.

 24. Anja Meirlaen

  Dag iedereen ,
  heel lekker ,niet te zuur ,aangenaam in je mond .
  smaakt naar meer !
  Wij kunnen het niet meer missen voor onze gezondheid op peil te houden .
  SUPER GEZOND !

 25. Cora Hulsman

  Twee weken geleden begon ik met de kombucha, er was al heel snel een positief effect op het eindproduct van mijn stofwisseling te zien! ☺️ Ik ga zeker door met het drinken van dit product! Dank jullie wel voor jullie bezieling!

 26. Jakob Van Stolk

  Ik merk zeker een verschil in mijn stoelgang. Ik drink het voor t avondeten zodat de bacteriën lang kunnen werken. Aan de smaak moest ik wel wennen.

 27. Mireille Hermeler

  Heeeeerlijk! Lekker fris en gezond, nu mis ik om 17:00 mn wijntje niet eens meer, genieten!

 28. Eelco

  Mooie unieke producten met een fijne gedachtengoed!👌🙌

 29. Lut Evenepoel

  Goeie dag,
  Het is ongelooflijk, ik gebruik jullie Kombucha nu sinds een week. Mijn darmen doen het al heel wat beter.
  Waarvoor hartelijk dank, ga zeker binnenkort nog een bestelling doorgeven. Ik ben diabeet, eindelijk een verfrissende drank gevonden zonder suiker.

 30. Sylvia

  Super lekker. Moet oppassen dat ik t niet de hele dag door drink. Voelt zo goed. Goede communicatie en super snelle levering.

 31. Saskia

  Heerlijk drankje!! Levering perfect en super aardige uitstraling en service!

 32. Marcus Hakkens

  Fijn drankje om mee te beginnen, goed ingepakt en snelle levering, ben tevreden

 33. Marcus Hakkens

  Mooi product en goede start van de dag. Snelle levering en goed ingepakt zodat de glazen flessen niet stuk gaan.

 34. Esther

  Ik verwachtte een zurig drankje, maar het is verrassend lekker fris! Ik ben benieuwd naar de uitwerking. Dat zal over een aantal weken merkbaar zijn. En dan kan ik het adviseren in mijn praktijk Chinese Geneeswijzen bij darmklachten.

 35. Joke Schuiling

  We gebruiken elke ochtend combucha en zijn daar erg tevreden over. Het is een van onze stappen om de dag goed en gezond te beginnen.

 36. Maureen

  (H)eerlijke kombucha! Zacht van smaak, niet te zuur.
  Darmen reageren direct gunstig.
  Fijn dat de kombucha in een fles zit. Voor mijn hand iets te groot – dus pakken we de fles gewoon met 2 handen vast.

 37. Irene

  Ik ben heel blij met de producten van Aard’g. Ze zijn zonder suiker en ook nog heel duurzaam.

 38. frie

  al een tijdje klant en nog steeds zeer tevreden

 39. Marijn

  Verfrissend en lekker van smaak, fijn dat het suiker- en koolzuurvrij is. De kinderen vinden het ook lekker (4 en 5 jaar). Mooie flessen. Nemen jullie die ook terug in?

  • Max Rood

   Hi Marijn, mooi om te horen dat het hele gezin van onze producten geniet :D.
   De flessen nemen we niet terug, jammer genoeg is het voor ons als klein bedrijf niet beter voor het milieu om ze terug te nemen dan gewoon gebruik te maken van het algemene glasrecyclingsysteem.
   Nog even doorgroeien dus 😉
   Groetjes, Max van Aard’g

 40. Liesbeth

  De kombucha smaakt heerlijk, prijs/kwaliteit verhouding is goed en de service nog beter!

 41. Jeannine

  Lekkere niet zoete kombucha. Heerlijk voor je darmen!

 42. Fanny

  Tot nu toe al enorm fan van jullie Kombucha. Maar ben benieuwd naar jullie andere producten. Mooie gelegenheid om dit op deze manier uit te proberen!

 43. Anita

  echt superblij met het product, stoelgang van mijn man stukken beter en dochter met diabetes iets stabieler en ook minder darmproblemen.

 44. Fanne

  Heerlijk én gezond!

 45. Wim

  Geniet nu al enkele maanden dagelijks van jullie kombucha. Ik merk nu al een verschil

 46. Peter

  Altijd goed en altijd verfrissend lekker

 47. Hilly

  Zeer tevreden

 48. Ria

  De suikervrije kombucha is een uitkomst voor diabetes. Top, ben er heel blij mee.

 49. Christine

  Ik vind Aard’g een aardige toevoeging voor mijn gezonde levensstijl. ❤️❤️❤️

 50. Ank

  Ik word heel blij van de kombucha,
  en dat AARD’G op mijn pad kwam!!

  Kombucha is een goede toevoeging aan mijn lichaam.

  Heb reumatische aandoeningen.

  Van Harte gefeliciteerd met jullie 3jaar jubileum.
  Hopend voor jullie nog heel veel jaren erbij .

  Veel liefs Ank.

 51. Tamara

  heel blij mee eindelijk goede darm flora !!

 52. Martine Nijsters

  Ik had acute last van spastisch colon en kreeg mijn darmen zelfs niet met voorgeschreven medicatie tot rust.
  Een weekje kombucha en de klus is geklaard: rustige darmen, geen gisting meer, normale stoelgang. Ik ben benieuwd of het zo zal blijven.
  Indien wel, dan noem ik jullie kombucha mijn toverdrank en hebben jullie een trouwe klant erbij.

 53. Cay

  Goed product om de dag mee te beginnen. Mijn darmen varen er wel bij! En om niet te vergeten, snelle levering.

 54. Carolina

  Ik ben fan van de kombucha, als ik het een tijdje niet drink merk ik het gelijk aan m’n buik. M’n darmen zijn rustiger als ik dit dagelijks drink

 55. Rickyzwolle

  Goede snelle service van lekkere mild zure kombucha. Elke dag een gezond glas als frisse oppepper.

 56. Carmen Molina

  Kombucha zo lekker en gezond! Fantastisch voor mijn darmen zonder koolzuur! Hoe beter om de dag met een glas Kombucha te starten. Service, de beste! Complimenten!

 57. Pim Pelt

  De Kombucha vind ik erg lekker. Aard’g geeft erg goede service. Zodra je ze een bericht stuurt heb je vaak binnen een uur antwoord en een oplossing. Vriendelijke jongens!

 58. Pascalle

  Wat mooi dat ze nu voor elk pakketje bomen planten. Nog meer motivatie om hun kombucha te bestellen, haha

 59. jodi

  KOMBUCHA!!! echt heel fijn deze

 60. Cooper H.

  Kan dit ook gecombineerd worden met intermittent fasting?

  • Max Rood

   Hi Cooper, dat kan zeker! Omdat er geen suikers in zitten onderbreekt het, naar ervaring van andere IF’ers, het vasten niet.
   Natuurlijk zijn er wel mensen die het IF zo strikt nemen dat ze ook geen koffie of thee drinken tijdens het vasten.
   Onze producten kan je onder die groep scharen :).

 61. Peter

  Merk echt een verschil sinds ik de kombucha van Aard’g drink. De spijsvertering loopt een stuk beter, en volgens mij heb ik er ook meer energie van gekregen! Ze hebben er een vaste klant bij.

 62. Natasja Droog

  Leuke jongens!

 63. gertruud

  ideaal voor mijn keto dieet, het haalt me niet uit mijn ketose!

 64. Tibita Roemer

  Fijn dat Max en Zeger zich vasthouden aan traditie en groene thee gebruiken. Net als de rijststroop – dat had ik nog nooit in een product gezien!

 65. Rick S.

  Snapte de heisa in het begin niet zo erg, uiteindelijk toch een kans gegeven en nu bestel ik af en toe een doosje. Fijn om je lichaam weer even mee te verfrissen.

 66. Chantal

  Groot fan van de Kombucha Original en Gember Limonade. En mijn dochter ook.

 67. boy

  top producten

 68. Kim Hooijer

  Inmiddels al 4 maanden abonnee, toch maar evne een review: het was even wennen, maar ik kan nu echt niet meer zonder! Zou het iedereen aanraden te proberen 🙂

 69. Petra Dekkers

  Mooi dat er ook echt suikervrije kombucha op de markt is! Heel blij mee

 70. Melissa Cappelle

  Supersnelle levering. En super lekker!

 71. Joyce

  Wij zijn heel enthousiast over de kombucha! Mijn darmen zijn er enorm van opgeknapt.

 72. Annemiek

  Iedere ochtend hetzelfde tafereel meer dan 2 jaar. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ik had altijd last van een opgezwollen buik en een licht zeurende pijn. Het is helemaal verdwenen. Mijn ontlasting is heel goed geworden.

 73. Adewij

  Wat me opvalt is dat ik meer energie heb gedurende de dag, en langer door wil gaan. Heel blij mee, ik heb de ziekte van Crohn en kan soms best moe zijn.

 74. Jan Baars

  Bij uitstek de beste kombucha voor je gezondheid!

 75. José

  Ik drink het in de ochtend voor ik ga eten, en ik merk dat mijn stoelgang beter is.

 76. Annemieke

  Ik heb het nu de afgelopen maand elke dag gedronken en zojuist de laatste fles aangebroken en mijn buik is zoveel rustiger! Jarenlang kampte ik met buikpijn, van alles geprobeerd aan supplementen maar sinds ik jullie kombucha drink is het echt een wereld van verschil! Zo blij!!

 77. Lotte Wolters

  Zacht van smaak, perfect!

 78. Monika

  Ik drink de kombucha voor het slapen gaan. Dat past het best voor mij. Slaap super en als ik opsta is mijn buikje mij dankbaar.

 79. Michaja Mulder

  Sinds ik kombucha drink is mijn behoefte aan suiker gewoon weg!

 80. dena

  jaren zelf kombucha gemaakt, dit is echt veel beter!

 81. Duco Kok

  Lekker dat er geen prik op zit!

 82. Carmen Sinnige

  Heerlijke kombucha. Zacht van smaak en super gezond!

 83. Thijmen Hofman

  Klasse gedaan. Erg lekkere kombucha.

 84. Annemieke Schavenmaker

  Ik drink het iedere ochtend op de lege maag. Het is daarom fijn dat er geen bruis op de kombucha zit. Smaakt goed!

 85. Babette Sanders

  Niet te zuur, heerlijk!

 86. yassir malik

  mooi product

 87. Tineke

  Heerlijk om je dag mee te starten!

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vinkje van Aard'g in het blauw Vóór 22:00 uur besteld, volgende dag in huis!

Vinkje van Aard'g in het blauw Gratis verzending!

Vinkje van Aard'g in het blauw Niet tevreden? Geld terug!

Vinkje van Aard'g in het blauw Iedere werkdag bereikbaar!

4x 1 Liter

Kombucha Original

(87 klantbeoordelingen)
Een fles Aard'g Kombucha Original op een blauwe achtergrond met de ingrediënten groene thee ernaast. Naast de fles staat een hart met de inhoud van 4x 1 Liter weergegeven, links onderin de SKAL certificering (bio) en rechts onderin een aanduiding dat het product veganistisch is.

Klik op een optie om het aanbod te bekijken! Pijltje boven in het grijs

Een heerlijke, gangbare kombucha met een zachte en fris-zure smaak. Biologisch en niet gepasteuriseerd waardoor alle goede bacteriën levend blijven.

Dankzij onze speciale fermentatie methode bevat deze kombucha geen koolzuur en is het volledig suikervrij – we voegen ook geen zoetstoffen zoals, bijvoorbeeld, Stevia toe.

Aard’g produceert volledig op zonne-energie, krijgt hulp van 3 verschillende sociale werkplaatsen en plant bomen voor ieder verkocht pakket. ❤️

Al meer dan 10.000 pakketten verkocht!

39,99

Gratis verzending

Ingrediënten & voedingswaarden ↓

Gefilterd water (omgekeerde osmose), groene thee*, rijststroop* (volledig omgezet tijdens het fermentatieproces), levend kombucha ferment*
* Biologisch

Energie        18,4kJ / 4,4kcal
Vet          0g
waarvan verzadigd    0g
Koolhydraten     1,1g
waarvan suikers      0g
Eiwitten         0g
Zout          0g
Alle voedingswaarden zijn per 100ml

Is dit je eerste keer bij Aard’g?
Voor 29,99 ontvang je het hele assortiment.
Bekijk product →

Ontvang maandelijks 4 literflessen Kombucha Original met onze abonnementsdienst.

Met een abonnement ben je verzekerd van genoeg voorraad in huis zonder enige moeite. We reserveren voorraad speciaal voor jou zodra je abonnee wordt.

Aard’g heeft al meer dan 1.000 abonnees!

29,99 39,99

Gratis verzending

Bekijk de voorwaarden ↓

Je kunt abonnee worden als je zeker weet dat je minimaal 3 bestellingen abonnee blijft. Na 3 bestellingen kun je het abonnement opzeggen wanneer jij maar wilt.

Je kunt gemakkelijk een zending uitstellen voor als je nog genoeg voorraad in huis hebt. Ook kun je een extra pakket afroepen als je tekort hebt.

Onze abonnementsdienst is flexibel, eerlijk en menselijk. Daar horen geen kleine lettertjes in de voorwaarden bij.

Zodra je hebt afgerekend voor het abonnement via de website hoef je dit in het vervolg niet meer te doen. De betaling loopt vanaf dan via een maandelijkse, automatische incasso.

Door het abonnement af te rekenen geef je toestemming voor het automatische incasso.

Wist je dat kombucha ouder is dan zwarte thee? Daarom gebruiken wij groene thee voor onze Kombucha Original – zo kun jij ervaren hoe kombucha origineel bedoeld is!


Aanbevelingen

Dit wordt aanbevolen door
voedingscoaches

Aardg Florian Orthomoleculair

“Tijdens de darmonderzoeken die ik doe bij mijn cliënten zie ik geregeld dat de immunogeen werkende bacteriën laag zijn, en laat deze nou net zo belangrijk zijn voor ons afweersysteem (mensen worden dan sneller ziek, zijn minder fit en zelfs minder happy). De producten van Aardg bevatten meerdere stammen lactobacillen (immunogeen werkende bacteriën) om deze tekorten bij mijn cliënten aan te vullen. Zeker een aanrader dus! En het is nog lekker en verfrissend ook.”

Florian Alders

Orthomoleculair therapeut,
Oprichter van Flow-Energie

“Wil je gezond blijven dan zul je gefermenteerde producten dagelijks aan je maaltijden moeten toevoegen. Maar het kost ook veel tijd en aandacht om goed gefermenteerde producten te maken. En ik snap dat dit voor veel mensen niet altijd haalbaar is om zelf te doen. De gefermenteerde producten van Aard’g bieden dan een mooie oplossing. Je verwent je lijf elke dag met de broodnodige melkzuurbacteriën en gezonde gisten. Ze bevatten, naast de goede melkzuurbacteriën en gisten, ook geen suiker en alcohol meer.”

Karin Marquering

Geregistreerd haptotherapeut met een haptonomie en darmgezondheidspraktijk en voorheen werkzaam in de levensmiddelenindustrie

“Eindelijk een eerlijk product gevonden die 100% past bij mijn suikervrije levensstijl. Een kombucha die ik durf te adviseren omdat het daadwerkelijk bijdraagt aan een gezonde darmflora en de daarbij behorende gezondheidsvoordelen. Uiteraard in combinatie met een gezond eetpatroon! Hier word ik blij van.”

Lynda Schutten

Orthomoleculair voedingscoach,
Oprichtster van LeefPuurNatuur &
Auteur van Leef Suikervrij

Een afbeelding van een juichende Valentina, het logo van Aard'g, met confetti om haar heen

100% tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?
geld terug!

Wij geloven in de hoge kwaliteit van onze producten. Blijkt het toch niets voor jou te zijn? Geen probleem! Stuur de producten terug en je ontvangt direct je geld retour.

Dat jij 100% tevreden bent over Aard’g vinden wij erg belangrijk!

Bestel 4 literflessen Kombucha Original zonder zorgen!

Wist je dat wij het alleroudste kombucha ferment van Europa gebruiken? Deze is inmiddels al 25+ jaar en nog steeds net zo levend – daar zijn we trots op!

Reviews

We geven het woord aan
onze klanten

Een klant van Aard'g, Annemieke, met een fles Aard'g Kombucha Original in haar hand.

“Ik heb het nu de afgelopen maand elke dag gedronken en zojuist de laatste fles aangebroken en mijn buik is zoveel rustiger! Jarenlang kampte ik met buikpijn, van alles geprobeerd aan supplementen maar sinds ik jullie kombucha drink, is het echt een wereld van verschil! Zo blij!!”

Annemieke

“Iedere ochtend hetzelfde tafereel meer dan 2 jaar. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ik had altijd last van een opgezwollen buik en een licht zeurende pijn. Het is helemaal verdwenen. Mijn ontlasting is heel goed geworden.”

Annemiek

Een klant van Aard'g, Adewij, met een fles Aard'g Kombucha Original in haar hand.

“Wat me opvalt is dat ik meer energie heb gedurende de dag, en langer door wil gaan. Heel blij mee.”

Adewij

Een klant van Aard'g, Joyce, met een fles Aard'g Kombucha Original in haar hand.

“Wij zijn heel enthousiast over de kombucha! Mijn darmen zijn er enorm van opgeknapt. “

Joyce

“Na 3 antibioticakuren waren mijn darmen behoorlijk in de war. Nu na een week heb ik het geval dat ze weer tot rust en weer in ritme komen.”

Hennie

Een klant van Aard'g, José, met een fles Aard'g Kombucha Original in haar hand.

“Ik drink het in de ochtend voor ik ga eten, en ik merk dat mijn stoelgang beter is.”

José

Een klant van Aard'g, Michaja, met een fles Aard'g Kombucha Original in haar hand.

“Sinds ik kombucha drink, is mijn behoefte aan suiker gewoon weg!”

Michaja

Een klant van Aard'g, Monika, met een fles Aard'g Kombucha Original in haar hand.

“Ik drink de kombucha voor het slapen gaan. Dat past het best voor mij. Slaap super en als ik opsta is mijn buikje mij dankbaar.”

Monika

Veelgestelde vragen

Vraag & antwoord

Klik op een vraag om het antwoord te bekijken! Pijltje onder in het grijs

Wat is kombucha?

Kombucha is een gefermenteerde drank gemaakt van water, groene thee en rijststroop. Door middel van specifieke gisten en bacteriën worden de suikers uit de rijststroop omgezet in andere voedingsstoffen waaronder nog meer bacteriën.

Hoe smaakt jullie kombucha?

Onze kombucha heeft een frisse en licht zure smaak evenals de typische smaak van gefermenteerde producten. Daarnaast bevat het geen koolzuur.

De smaak kan verschillen van productie tot productie. Daardoor kan het gevoel ontstaan dat de ene productie ‘sterker’ smaakt dan de ander. Dit komt omdat onze kombucha ontstaat door natuurlijke fermentatie. En natuurlijke fermentatie is afhankelijk van veel factoren zoals temperatuur en atmosferische druk die we niet volledig kunnen controleren. Daarnaast kiezen we ervoor om onze kombucha niet te filteren of pasteuriseren.

Ondanks dat de smaak kan variëren wordt onze kombucha bij elke productie gecontroleerd of het de (voedings)waarden heeft die we voor ogen hebben waardoor we de hoge kwaliteit altijd kunnen waarborgen.

Wat is het verschil tussen kombucha en waterkefir?

Kombucha en waterkefir zijn twee compleet verschillende drankjes. Ze worden met andere ingrediënten gemaakt. Kombucha van water, groene thee en rijststroop. Waterkefir van water, vijgen en citroen.

Voor beide producten worden specifieke gisten en bacteriën gebruikt om de suikers om te zetten in andere voedingsstoffen. Voor kombucha is dat de SCOBY (Symbiotic Culture Of Bacteria and Yeasts). Voor waterkefir zijn dat waterkefirkorrels. Deze culturen zijn niet vergelijkbaar.

Daarnaast verschillen ook de voedingsstoffen die ontstaan door de fermentatie van elkaar, maar hierin zijn wel overeenkomsten te vinden. De voornaamste overeenkomst is dat zowel kombucha als waterkefir bepaalde bacteriën en organische zuren bevatten.

Kan ik ook 1 losse fles bestellen?

Nee. We kiezen ervoor om in deze hoeveelheden te verzenden. Het verzenden van losse flessen is voor ons als bedrijf niet rendabel. De verzendkosten en verpakkingskosten worden dan te hoog om acceptabele prijzen te blijven vragen voor onze producten.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van kombucha?

Hoewel de gezondheidsvoordelen van kombucha nooit wetenschappelijk zijn bewezen, merken veel van onze vaste klanten dat het drinken van kombucha een positief effect heeft op hun darmen.

Wij krijgen vaak te horen dat zij het volgende ervaren: een minder opgeblazen gevoel, geen last meer van buikpijn en een verbeterde stoelgang. Ook geven meerdere klanten aan dat het regelmatig drinken van kombucha zorgt voor meer energie.

Gezien het gebrek aan wetenschappelijk bewijs, zijn dit echter geen claims die wij als Aard’g kunnen maken.

Hoeveel van jullie kombucha drink je per dag?

Dat verschilt per persoon. Onze kombucha is een volledig natuurlijk product waardoor er geen limieten zijn zoals dat bijvoorbeeld zo is bij voedingssupplementen. We adviseren daarom voor iedereen om zelf uit te zoeken bij welke hoeveelheid hij of zij baat heeft bij onze kombucha.

Wanneer merk je resultaat van het drinken van jullie kombucha?

Dat verschilt heel erg per persoon. Sommigen merken bij het eerste glas dat het een verandering teweegbrengt in het lichaam. Bij andere kan het tot wel twee maanden duren. En jammer genoeg is het ook zo dat niet iedereen baat heeft bij onze kombucha.

Hoe lang moet ik jullie kombucha drinken?

Onze kombucha is een aanvulling op een gebalanceerd voedingspatroon en, bijvoorbeeld, geen kuur of medicijn. Daarom is er geen specifieke periode waarover het gedronken moet worden. Dat is ook de reden dat veel van onze klanten onze kombucha dagelijks drinken en dat voor een periode van meerdere maanden tot jaren.

Waarin onderscheidt jullie kombucha zich van de andere kombucha op de markt?

In tegenstelling tot veel kombucha op de Nederlandse markt is onze kombucha volledig suikervrij. Dit komt door een zeer nauwkeurige verhouding van ingrediënten. Hierdoor worden alle suikers omgezet in de gewenste voedingsstoffen. Veel kombucha op de Nederlandse markt bevat maar 1% tot 2% kombucha en vaak zo’n 4% azijnzuur en 5% restsuikers. In onze kombucha zitten geen restsuikers en maar zeer weinig azijnzuur.

Is jullie kombucha geschikt voor kinderen en kan ik het drinken bij zwangerschap of borstvoeding?

Dit is een vraag die we vaak krijgen en het is iets waarin je zelf zal moeten beslissen. Onze kombucha is wettelijk gezien alcoholvrij te noemen. Maar omdat het ontstaat door een natuurlijk fermentatieproces kunnen er sporen van alcohol aanwezig zijn in het eindproduct.

Vanwege deze mogelijk aanwezige sporen van alcohol raden wij als Aard’g de consumptie van onze kombucha door kinderen daarom af. Net als consumptie van onze kombucha tijdens zwangerschap en de borstvoedingsperiode.

Klantbeoordelingen

Deel je mening, schrijf een
beoordeling

87 reviews for Kombucha Original (4x 1L)

 1. Kirsten Groen

  Ik gebruik nu een week de kombucha, wat een verschil! Elke ochtend op de nuchtere maag een glas. Mijn buik is rustiger, zelfs als ik gluten heb gegeten!

 2. TORFS IVAN

  Ik ben nog maar een week bezig met Kombucha te nemen
  op de nuchtere maag en het gene ik gewaar word is een hoger energie niveau.Voor de rest zal ik dit nog langer moeten nemen voor een verder beoordeling.

 3. Robin de Wilde

  Zo blij met dit product. Mijn neef maakte het altijd zelf. Maar dat is een klus iedere maand. Toch leerde ik dat het heel gezond is. Echt een uitkomst dat ik het bij jullie kant en klaar kan kopen. Het smaakt ook lekker fris. En voel me na een aantal maanden echt fitter! Kan het iedereen aanraden. Ga dit zeker delen met al mijn volgers!

 4. Geoffrey de Jong

  Lekker en de service is goed, snel en vriendelijk.

 5. Lilian Bender

  Ik neem iedere ochtend een half glas kombucha. Deze van aardig is zacht van smaak. Fijn dat er geen suiker in zit en je geen plastic of blik hoeft weg te gooien. Win-win!

 6. Annelies Haaijman

  Kombucha en Waterkefir zijn heerlijke en zachte producten. Ze zijn beide heel fijn om op nuchtere maag te consumeren.
  Niet te zuur, niet te zoet en weinig tot geen bruis.
  Super service. Met al je vragen over de producten kan je terecht.

 7. Jolanda

  Dit bedrijf levert super service
  Reageren meteen .
  Doen niet moeilijk als je even abonnement wilt uitstellen of stoppen.
  Ik heb maanden kombucha gebruikt.

 8. marleen van hilten

  Goed drankje. Als diabeet moet je behoorlijk opletten wat je wel en niet drinkt. Bij deze kombucha hoeft dat niet, zit geen suiker in. Ik vind hem lekker en toch die ik in een glas een eetlepel (huisgemaakte) vlierbloesem limonade siroop want dat maakt het toch nog iets lekkerder. Wel jammer dat die mooie flessen niet retour kunnen. Zou een soort retouractie kunnen zijn als bij de picnic boodschappen tassen; bij een nieuwe levering lever je de oude flessen in, dus geef je mee aan de postbode. Of zoiets.

 9. Lauri Kuhlmann

  Lekker fris drankje. Elke dag een goed begin en minder last van mijn buik!

 10. Sjoan

  Heerlijk fris drankje. En bij een extra doos een fijne prijs.

 11. Sjoan

  Heerlijk fris drankje! Fijn om je dag mee te starten, maar ook een prima alternatief voor een glaasje fris ‘s avonds.

 12. Ludy

  heerlijk en gezond drankje zonder suiker om de dag mee te starten. Opgeblazen gevoel is minder. Super Gezond!

 13. Ludy

  heerlijk en gezond drankje zonder suiker om de dag mee te starten. Opgeblazen gevoel is minder. Super Gezond!

 14. Pietsje

  Ik gebruik het sinds 3 dagen. De smaak is prima. Lichaam reageert er goed op.

 15. Johan Suttels

  goed product

 16. Annemiek

  Ik gebruik het nu net een paar dagen. Te kort om echt veel verschil te kunnen zien maar toch merk ik dat ik rustigere darmen heb. Ik geloof echt dat dit op langere termijn veel verschil gaat maken

 17. Martine

  De Kombucha helpt me om mijn prikkelbare darmen onder controle te houden. Een dosis voor het ontbijt en ik voel me een hele dag goed. Het abonnement is handig, leveringen zijn stipt, de jongens van Aard’g bijzonder correct.

 18. Willem

  een heerlijk en gezond drankje, en met een abonnement grijp je nooit meer mis; altijd op tijd geleverd! Dank jullie wel (y)

 19. Els

  Heerlijk, verfrissend drankje zonder suiker om de dag mee te starten en af te sluiten. Het smaakt naar meer !

 20. Marlijn

  Fris drankje, meng het soms met granaatappelpitjes. Opgeblazen gevoel is minder. Gebruik het nu 5 dagen.

  • Max Rood

   Dat klinkt als een spannende mix Marlijn!
   Hou je de pitjes dan heel? Of pers je er sap uit?
   Groetjes, Max van Aard’g

 21. Marlijn

  Echt een lekker en gezond drankje. Ik meng het soms met granaatappelpitjes, aardbeien of munt. Voel me nu al meer fit, geen opgeblazen gevoel meer.

 22. Jolanda Setz

  Ik heb 4x 1 liter Kombucha gekocht. Een zeer sympathiek product. Ik eet en drink erg gezond in het kader van een goede darmflora (immuunsysteem versterking) en daar past dit product in. Een heerlijk alternatief voor een zoet vruchtensapje, een smaakvoller alternatief voor een glas water en een alcoholvrij alternatief voor een biertje. Dat het de darmflora helpt bij het verteren en daarmee het immuunsysteem versterkt is natuurlijk helemaal een fijn idee.
  Hamvraag: vind ik het lekker? Na een aantal dagen moet ik er nog steeds aan wennen eerlijk gezegd. Het smaakt toch wat zuur (terwijl ik ook gewend ben om citroensap te drinken). Het is ook niet aan te bevelen dit te drinken na een glas wijn bijvoorbeeld, dan is het toch een beetje een klap in het gezicht, zelfs na droge wijn.
  Maar ik zet door, Het idee is zo aantrekkelijk en ik word daar wel vrolijk van.
  Laatst nam ik een fles mee voor de gastvrouw bij een etentje en dat is ook leuk weggeven, zo’n fles Kombucha. een gezond alternatief voor een fles wijn.
  De prijs, € 10,- de liter , vind ik wel aan de hoge kant, maar dat zou wellicht bij hogere productie naar beneden kunnen gaan, dus ik beveel dit product absoluut aan en blijf er lekker van doordrinken.

 23. Jaklien Eyckerman

  Heerlijk en fris drankje. Elk glaasje is een feestje.

 24. Anja Meirlaen

  Dag iedereen ,
  heel lekker ,niet te zuur ,aangenaam in je mond .
  smaakt naar meer !
  Wij kunnen het niet meer missen voor onze gezondheid op peil te houden .
  SUPER GEZOND !

 25. Cora Hulsman

  Twee weken geleden begon ik met de kombucha, er was al heel snel een positief effect op het eindproduct van mijn stofwisseling te zien! ☺️ Ik ga zeker door met het drinken van dit product! Dank jullie wel voor jullie bezieling!

 26. Jakob Van Stolk

  Ik merk zeker een verschil in mijn stoelgang. Ik drink het voor t avondeten zodat de bacteriën lang kunnen werken. Aan de smaak moest ik wel wennen.

 27. Mireille Hermeler

  Heeeeerlijk! Lekker fris en gezond, nu mis ik om 17:00 mn wijntje niet eens meer, genieten!

 28. Eelco

  Mooie unieke producten met een fijne gedachtengoed!👌🙌

 29. Lut Evenepoel

  Goeie dag,
  Het is ongelooflijk, ik gebruik jullie Kombucha nu sinds een week. Mijn darmen doen het al heel wat beter.
  Waarvoor hartelijk dank, ga zeker binnenkort nog een bestelling doorgeven. Ik ben diabeet, eindelijk een verfrissende drank gevonden zonder suiker.

 30. Sylvia

  Super lekker. Moet oppassen dat ik t niet de hele dag door drink. Voelt zo goed. Goede communicatie en super snelle levering.

 31. Saskia

  Heerlijk drankje!! Levering perfect en super aardige uitstraling en service!

 32. Marcus Hakkens

  Fijn drankje om mee te beginnen, goed ingepakt en snelle levering, ben tevreden

 33. Marcus Hakkens

  Mooi product en goede start van de dag. Snelle levering en goed ingepakt zodat de glazen flessen niet stuk gaan.

 34. Esther

  Ik verwachtte een zurig drankje, maar het is verrassend lekker fris! Ik ben benieuwd naar de uitwerking. Dat zal over een aantal weken merkbaar zijn. En dan kan ik het adviseren in mijn praktijk Chinese Geneeswijzen bij darmklachten.

 35. Joke Schuiling

  We gebruiken elke ochtend combucha en zijn daar erg tevreden over. Het is een van onze stappen om de dag goed en gezond te beginnen.

 36. Maureen

  (H)eerlijke kombucha! Zacht van smaak, niet te zuur.
  Darmen reageren direct gunstig.
  Fijn dat de kombucha in een fles zit. Voor mijn hand iets te groot – dus pakken we de fles gewoon met 2 handen vast.

 37. Irene

  Ik ben heel blij met de producten van Aard’g. Ze zijn zonder suiker en ook nog heel duurzaam.

 38. frie

  al een tijdje klant en nog steeds zeer tevreden

 39. Marijn

  Verfrissend en lekker van smaak, fijn dat het suiker- en koolzuurvrij is. De kinderen vinden het ook lekker (4 en 5 jaar). Mooie flessen. Nemen jullie die ook terug in?

  • Max Rood

   Hi Marijn, mooi om te horen dat het hele gezin van onze producten geniet :D.
   De flessen nemen we niet terug, jammer genoeg is het voor ons als klein bedrijf niet beter voor het milieu om ze terug te nemen dan gewoon gebruik te maken van het algemene glasrecyclingsysteem.
   Nog even doorgroeien dus 😉
   Groetjes, Max van Aard’g

 40. Liesbeth

  De kombucha smaakt heerlijk, prijs/kwaliteit verhouding is goed en de service nog beter!

 41. Jeannine

  Lekkere niet zoete kombucha. Heerlijk voor je darmen!

 42. Fanny

  Tot nu toe al enorm fan van jullie Kombucha. Maar ben benieuwd naar jullie andere producten. Mooie gelegenheid om dit op deze manier uit te proberen!

 43. Anita

  echt superblij met het product, stoelgang van mijn man stukken beter en dochter met diabetes iets stabieler en ook minder darmproblemen.

 44. Fanne

  Heerlijk én gezond!

 45. Wim

  Geniet nu al enkele maanden dagelijks van jullie kombucha. Ik merk nu al een verschil

 46. Peter

  Altijd goed en altijd verfrissend lekker

 47. Hilly

  Zeer tevreden

 48. Ria

  De suikervrije kombucha is een uitkomst voor diabetes. Top, ben er heel blij mee.

 49. Christine

  Ik vind Aard’g een aardige toevoeging voor mijn gezonde levensstijl. ❤️❤️❤️

 50. Ank

  Ik word heel blij van de kombucha,
  en dat AARD’G op mijn pad kwam!!

  Kombucha is een goede toevoeging aan mijn lichaam.

  Heb reumatische aandoeningen.

  Van Harte gefeliciteerd met jullie 3jaar jubileum.
  Hopend voor jullie nog heel veel jaren erbij .

  Veel liefs Ank.

 51. Tamara

  heel blij mee eindelijk goede darm flora !!

 52. Martine Nijsters

  Ik had acute last van spastisch colon en kreeg mijn darmen zelfs niet met voorgeschreven medicatie tot rust.
  Een weekje kombucha en de klus is geklaard: rustige darmen, geen gisting meer, normale stoelgang. Ik ben benieuwd of het zo zal blijven.
  Indien wel, dan noem ik jullie kombucha mijn toverdrank en hebben jullie een trouwe klant erbij.

 53. Cay

  Goed product om de dag mee te beginnen. Mijn darmen varen er wel bij! En om niet te vergeten, snelle levering.

 54. Carolina

  Ik ben fan van de kombucha, als ik het een tijdje niet drink merk ik het gelijk aan m’n buik. M’n darmen zijn rustiger als ik dit dagelijks drink

 55. Rickyzwolle

  Goede snelle service van lekkere mild zure kombucha. Elke dag een gezond glas als frisse oppepper.

 56. Carmen Molina

  Kombucha zo lekker en gezond! Fantastisch voor mijn darmen zonder koolzuur! Hoe beter om de dag met een glas Kombucha te starten. Service, de beste! Complimenten!

 57. Pim Pelt

  De Kombucha vind ik erg lekker. Aard’g geeft erg goede service. Zodra je ze een bericht stuurt heb je vaak binnen een uur antwoord en een oplossing. Vriendelijke jongens!

 58. Pascalle

  Wat mooi dat ze nu voor elk pakketje bomen planten. Nog meer motivatie om hun kombucha te bestellen, haha

 59. jodi

  KOMBUCHA!!! echt heel fijn deze

 60. Cooper H.

  Kan dit ook gecombineerd worden met intermittent fasting?

  • Max Rood

   Hi Cooper, dat kan zeker! Omdat er geen suikers in zitten onderbreekt het, naar ervaring van andere IF’ers, het vasten niet.
   Natuurlijk zijn er wel mensen die het IF zo strikt nemen dat ze ook geen koffie of thee drinken tijdens het vasten.
   Onze producten kan je onder die groep scharen :).

 61. Peter

  Merk echt een verschil sinds ik de kombucha van Aard’g drink. De spijsvertering loopt een stuk beter, en volgens mij heb ik er ook meer energie van gekregen! Ze hebben er een vaste klant bij.

 62. Natasja Droog

  Leuke jongens!

 63. gertruud

  ideaal voor mijn keto dieet, het haalt me niet uit mijn ketose!

 64. Tibita Roemer

  Fijn dat Max en Zeger zich vasthouden aan traditie en groene thee gebruiken. Net als de rijststroop – dat had ik nog nooit in een product gezien!

 65. Rick S.

  Snapte de heisa in het begin niet zo erg, uiteindelijk toch een kans gegeven en nu bestel ik af en toe een doosje. Fijn om je lichaam weer even mee te verfrissen.

 66. Chantal

  Groot fan van de Kombucha Original en Gember Limonade. En mijn dochter ook.

 67. boy

  top producten

 68. Kim Hooijer

  Inmiddels al 4 maanden abonnee, toch maar evne een review: het was even wennen, maar ik kan nu echt niet meer zonder! Zou het iedereen aanraden te proberen 🙂

 69. Petra Dekkers

  Mooi dat er ook echt suikervrije kombucha op de markt is! Heel blij mee

 70. Melissa Cappelle

  Supersnelle levering. En super lekker!

 71. Joyce

  Wij zijn heel enthousiast over de kombucha! Mijn darmen zijn er enorm van opgeknapt.

 72. Annemiek

  Iedere ochtend hetzelfde tafereel meer dan 2 jaar. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ik had altijd last van een opgezwollen buik en een licht zeurende pijn. Het is helemaal verdwenen. Mijn ontlasting is heel goed geworden.

 73. Adewij

  Wat me opvalt is dat ik meer energie heb gedurende de dag, en langer door wil gaan. Heel blij mee, ik heb de ziekte van Crohn en kan soms best moe zijn.

 74. Jan Baars

  Bij uitstek de beste kombucha voor je gezondheid!

 75. José

  Ik drink het in de ochtend voor ik ga eten, en ik merk dat mijn stoelgang beter is.

 76. Annemieke

  Ik heb het nu de afgelopen maand elke dag gedronken en zojuist de laatste fles aangebroken en mijn buik is zoveel rustiger! Jarenlang kampte ik met buikpijn, van alles geprobeerd aan supplementen maar sinds ik jullie kombucha drink is het echt een wereld van verschil! Zo blij!!

 77. Lotte Wolters

  Zacht van smaak, perfect!

 78. Monika

  Ik drink de kombucha voor het slapen gaan. Dat past het best voor mij. Slaap super en als ik opsta is mijn buikje mij dankbaar.

 79. Michaja Mulder

  Sinds ik kombucha drink is mijn behoefte aan suiker gewoon weg!

 80. dena

  jaren zelf kombucha gemaakt, dit is echt veel beter!

 81. Duco Kok

  Lekker dat er geen prik op zit!

 82. Carmen Sinnige

  Heerlijke kombucha. Zacht van smaak en super gezond!

 83. Thijmen Hofman

  Klasse gedaan. Erg lekkere kombucha.

 84. Annemieke Schavenmaker

  Ik drink het iedere ochtend op de lege maag. Het is daarom fijn dat er geen bruis op de kombucha zit. Smaakt goed!

 85. Babette Sanders

  Niet te zuur, heerlijk!

 86. yassir malik

  mooi product

 87. Tineke

  Heerlijk om je dag mee te starten!

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.