Het perfecte tussendoortje

_

Suikervrije dorstlesSers!

Verfrissende mix
met licht zuur karakter.

v.a. 1,99 / fles

Citroen Kombucha?

Citroen Kombucha is een suikervrije frisdrank dat wordt gebrouwen van water, citroen, bacteriën en gisten. Het heeft een fruitige smaak met een licht zuur karakter. En omdat er geen suiker in zit is het super verfrissend!

Citroen Kombucha zit vol met vitaminen, mineralen en organische zuren. Daardoor is het niet alleen een heel lekker drankje, het is ook nog eens ontzettend gezond!

Met citroen. Echt heel veel citroen.

Een florale mix
met zachte smaak.

v.a. 1,99 / fles

Bloem Kombucha?

Bloem Kombucha is een suikervrije frisdrank dat wordt gebrouwen van water, groene thee, rietsuiker, hibiscus, rozenbottel, linde, bacteriën en gisten. Het heeft een florale smaak en fruitig karakter. En omdat er geen suiker in zit is het super verfrissend!

Bloem Kombucha zit vol met vitaminen, mineralen en organische zuren. Daardoor is het niet alleen een heel lekker drankje, het is ook nog eens ontzettend gezond!

Met bloemen van hibiscus, rozenbottel en linde

Een kruidige mix
met verassende kick.

v.a. 1,99 / fles

Levende Gember Limonade?

Levende Gember Limonade is een suikervrije frisdrank dat wordt gebrouwen van water, gember, kurkuma, cayennepeper, grijze peper, bacteriën en gisten. Het heeft een kruidige smaak en verrassende kick. En omdat er geen suiker in zit is het super verfrissend!

Levende Gember Limonade zit vol met vitaminen, mineralen en organische zuren. Daardoor is het niet alleen een heel lekker drankje, het is ook nog eens ontzettend gezond!

met gember, geelwortel, cayennepeper en grijze peper

Voor ieder
wat wils.

v.a. 1,99 / fles

MaAk kiezen makKelijk

Aard'g

Wibautstraat 131D
1091GL Amsterdam
KvK: 71403280