Retourneren

Niet tevreden? Geld terug! Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst weten dat je de aangekochte producten van www.aardg.nl wilt retourneren en/of vervangen. Dit doe je door te mailen naar info@aardg.nl onder vermelding van je naam en het adres van bezorging.

Nadat je kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, dien je de desbetreffende aangekochte producten van Aard’g binnen 14 dagen na aankoop onaangebroken retour te sturen. Je moet hierbij kunnen bewijzen dat je de producten van Aard’g tijdig hebt teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

De producten van Aard’g retourneer je, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Laat in ieder geval duidelijk zien dat het om jouw pakketje gaat door in de doos een briefje achter te laten met je naam en adres.

U kunt het/de product(en) terugsturen naar:


Aard’g

Postbus 115

1700AC Heerhugowaard

Nederland


Het bedrag wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 weken na ontvangst van retour, teruggestort. Bij retournering van de gehele bestelling wordt het totaalbedrag teruggestort. Bij het retourneren van een gedeelte van de bestelling wordt het deelbedrag teruggestort. De kosten voor het retoursturen zijn voor rekening van de klant.

Producten worden retour genomen mits in nieuwe staat. Als het product beschadigd is, kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht.