Het logo van Aard'g

Vinkje in het groen4.9 gemiddelde beoordeling

Vinkje in het groenGeld-terug-Garantie

Vinkje in het groenVandaag besteld, morgen in huis

Retourneren

Niet tevreden? Geld terug! Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst weten dat je de aangekochte producten van Aard’g wilt retourneren en/of vervangen. Dit doe je door eerst contact op te nemen met onze klantenservice.

Nadat je kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, dien je de desbetreffende aangekochte producten van Aard’g binnen 14 dagen na aankoop onaangebroken retour te sturen. Je moet hierbij kunnen bewijzen dat je de producten van Aard’g tijdig hebt teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

De producten van Aard’g retourneer je, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.

Heb je al contact gezocht met de klantenservice en wil je de producten retourneren dan kan dat middels onderstaande knop. Het is belangrijk dat je het e-mailadres en ordernummer invult dat overeenkomt met de bestelling die je wilt retourneren.

Het bedrag wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 weken na ontvangst van retour, teruggestort. Bij retournering van de gehele bestelling wordt het totaalbedrag teruggestort. Bij het retourneren van een gedeelte van de bestelling wordt het deelbedrag teruggestort. De kosten voor het retoursturen zijn voor rekening van de klant mits elders overeengekomen.

Producten worden retour genomen mits in nieuwe staat. Als het product beschadigd is, kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht.