Het logo van Aard'g

⏰ CHALLENGE KORTING

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

incl. 2x Challenge Kalender & Mail ondersteuning!

Challenge: 2x Probiotica Ampullen & Kalenders

Dit product is beoordeeld met een 4,9 uit 5

Drink één ampul per dag voor je dagelijkse portie probiotica.. Zo stimuleer je de groei van gunstige microflora in je lichaam, en draag je bij aan een gezonde darmflora en spijsvertering.

Iedere ampul fermenteert 6 maanden en bevat maar liefst 5 (!) verschillende bacteriestammen. Er zitten 28 Probiotica Ampullen in een (brievenbus)verpakking. Dit is genoeg voor 4 weken dagelijks gebruik.

De lange fermentatieduur zorgt o.a. voor extra sterke bacteriën die het supervoedzaam maken. Hier ervaren onze klanten ongekend veel voordelen van.

Meer uitleg

Iedere ampul fermenteert 6 maanden en bevat maar liefst 5 (!) verschillende bacteriestammen. Er zitten 28 Probiotica Ampullen in een (brievenbus)verpakking. Dit is genoeg voor 4 weken dagelijks gebruik.

De lange fermentatieduur zorgt o.a. voor extra sterke bacteriën die het supervoedzaam maken. Hier ervaren onze klanten ongekend veel voordelen van.

Morgen gratis bezorgd!

2 doosjes, 2 kalenders

Normaal: €80 [-25%]

Liever de challenge met 1x Probiotica Ampullen + kalender?
Voor 39,99 ontvang je het 1x (zonder korting). Bekijk product →

Voor 22u besteld, morgen bezorgd!, Beoordeling met een 4.9/5, Niet goed? Geld terug!

Geschikt voor Diabetici, Intermittent Fasting, Koolhydraatarm- en Keto dieet.

Klanten over Aard'g

De gezondheidsvoordelen

De gezondheidsvoordelen van Probiotica Ampullen
Wat zijn Probiotica Ampullen?

Een Probiotica Ampul van Aard’g bevat 9ml gefermenteerde drank. Deze drank fermenteert zo’n 6 maanden en is zeer krachtig. Het zit namelijk bomvol ijzersterke probiotica. Veel mensen hebben baat bij de Probiotica Ampullen door voor een aangesloten periode dagelijks één ampul te drinken.

Hoeveel probiotica per ampul?

Je komt er al snel achter hoeveel krachtiger onze natuurlijke aanpak is, zeker als je deze ampullen vergelijkt met probiotica producten die fabrieksmatig of in een lab zijn opgekweekt. Deze producten zijn gemakkelijk te herkennen aan de getallen op de verpakking: ’minstens 30 miljard bacteriën’. Wat velen alleen niet weten is dat je levende bacteriën (en ze zijn vooral heilzaam als ze levend zijn) niet kunt tellen omdat je zelfs met een microscoop geen onderscheid kunt maken tussen dood en levend. Daarom volgen wij de wetten van de natuur. Simpel.

Onze natuurlijke fermentatie van zo’n 6 maanden zorgt voor springlevende bacteriën die best tegen een stootje kunnen. Hoe anders kunnen ze de passage van je slokdarm, maagwand en darmen ooit overleven? Wij weten zeker dat de bacteriën in deze ampullen levend aankomen in je darmen, maar aantallen kunnen we je niet beloven, maar de kracht ervan zul je zelf ervaren. De enige belofte die wij kunnen maken is dat we je gezondheid altijd voorop zullen zetten en dat de kwaliteit van onze biologische Probiotica Ampullen niet te evenaren is.

Ingrediënten & voedingswaarden

Ingrediënten: Water, gedroogde vijg* 13,3%, citroen*, levend ferment*
*Biologisch

Voedingswaarden per portie (9ml): Energie 5,68kJ / 1,35kcal, Vet 0,05g, waarvan verzadigd 0,05g, Koolhydraten 0,19g, waarvan suikers 0,19g, Eiwitten 0,02g, Zout <0,1g

Productfoto's van Probiotica Ampullen

Hoe werkt het?

Stap 1: Pak een Probiotica Ampul

Schrijf je in

Je schrijft je in door dit product af te rekenen. Als je het samen met iemand doet, schroom dan niet het e-mailadres van de ander aan ons door te geven zodat diegene ook mail ondersteuning ontvangt!

Stap 2 Challenge

Ontvang een kalender

Bij het bestellen van dit challenge product ontvang je gratis twee 28 dagen kalenders. Hier kun je de challenge gemakkelijk bijhouden door elke dag een vakje aan te kruizen.

Stap 3 Challenge

Ondersteuning per mail

Tijdens de challenge ondersteunen we je met 7 korte mails met handige (en leuke) informatie zodat jij het maximale uit onze producten kunt halen. Uiteraard niet verplicht.

Hoeveel drink je per dag?

Je drinkt 1 ampul per dag. Je kunt er ook meer drinken, maar we raden aan er niet meer dan 3 per dag te drinken.

Mail ondersteuning

Gedurende de challenge sturen we je 7 korte e-mails met handige (en leuke) informatie zodat jij het meeste uit de Probiotica Ampullen kunt halen.

Je kunt de dagen dat je een e-mail ontvangt gemakkelijk herkennen aan de blauwe vakjes op de 28 dagen kalender die je ontvangt bij je bestelling. Op dagen dat er een illustratie in het vakje staat kun je een extra opdracht verwachten, gewoon voor de leuk.

Mag het mee in het vliegtuig?

Ja, zelfs in je handbagage. Je mag tot 100ml per verpakking meenemen in je handbagage als je vliegt. Iedere ampul bevat 9ml, daar zit je dan dus ruim onder.

Zijn jullie bereikbaar voor vragen?

Natuurlijk, je kunt ons altijd mailen, bellen of appen – leuk zelfs! We reageren altijd dezelfde (werk)dag, mits het tussen 09:00 en 17:00 is. Max is meestal degene die antwoord.

Gefermenteerde voeding van hogere kwaliteit ga je niet vinden!

Gefermenteerde voeding van hogere kwaliteit ga je niet vinden!

Fermenteren kan iedereen – maar de kwaliteit die onze producten hebben, kom je nergens anders tegen. We volgen de wetten van natuur nauwlettend, fermenteren volgens traditie en nemen niets zo serieus als de kwaliteit van onze producten.

Extra lange fermentatieduur

Aard'g fermenteert aanzienlijk langer dan gebruikelijk. Dit doen we zodat we de hoogst haalbare kwaliteit kunnen halen. De fermentatieduur ligt tussen de 2-6 maanden en is per product verschillend.

Ijzersterke probiotica

Wij creëren een natuurlijke omgeving voor de probiotica om volwassen en sterk te worden. We gunnen ze daarvoor de tijd. Dat is dan ook de reden waarom ze ijzersterk en best tegen een stootje kunnen!

Rauw & Niet-gepasteuriseerd

Zodat alle goedaardige bacteriën (probiotica) en unieke voedingsstoffen bewaard blijven. Hier ervaar jij de voordelen van!

Suikervrij, zonder toevoegingen

Alle suikers die we gebruiken tijdens de fermentatie worden volledig omgezet in andere voedingsstoffen. Het is heel uniek dat onze producten volledig suikervrij zijn. Alleen de Probiotica Ampullen bevatten nog een piepklein beetje suiker (0,19g).

Voor onnodige toevoegingen of suikervervangers zoals stevia hoef je bij Aard'g nooit bang te zijn. Alles wat we in onze producten stoppen is gezond en hoort er in. Simpel, niets meer en niets minder!

Pure ambacht

Alle ingrediënten worden bij ons nog met de hand verwerkt. Pure ambacht, waar kom je het nog tegen? Wij zijn van mening dat dit de kwaliteit van onze producten ten goede doet.

Biologische ingrediënten

We werken uitsluitend met biologische kwaliteitsingrediënten. Waar mogelijk kiezen we zelfs voor biologisch-dynamisch. We zullen ook altijd voor verse ingrediënten kiezen, tenzij dat niet anders kan (thee bijvoorbeeld).