Over ons

Elk bedrijf moet ergens beginnen, ergens voor staan, en ergens naar toe willen werken. Zo ook wij. Lees wie wij zijn, waarom we bestaan, en hoe dit allemaal tot stand is gekomen.

MENS

We streven naar een gezonde bedrijfsstructuur, waarbij we eerlijk handelen naar onze klanten en partners. Daarom bieden we werkgelegenheid aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

NATUUR

De oorsprong. en daarom de basis van ons bedrijf. We produceren biodynamisch, vervoeren CO2 neutraal en werken enkel met organische ingrediënten.

WELZIJN

Onze motivatie is simpel: Nederland gezonder maken. Daarom is Aard’g suikervrij, gebrouwen met rauwe ingrediënten en draagt het bij aan ieders gezondheid.

Wij zijn Aard'g

Twee jonge jongens met een simpele visie: Nederland een stukje gezonder maken. Begin 2018 zijn we daarom Aard’g begonnen.

Door altijd respect te houden naar de mensen en natuur om ons heen brouwen wij eerlijke producten. Eerlijk tegenover de mensen met wie we samenwerken en aan wie we onze producten verkopen. Daarom geven we werkgelegenheid aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. En communiceren wij onze boodschap op een pure en transparante manier, zonder valse marketing.

We tonen respect voor de natuur: de basis van ieders gezondheid. Alle producten van Aard’g zijn daarom biodynamisch: een biologische productie waar wordt samengewerkt met de natuur. De landbouw die voor onze grondstoffen zorgt versterkt de samenhang tussen de bodem, planten, dier en mens.

Waarom Aard'g?

Aard’g is suikervrij. Dat betekend dat er echt geen suiker in zit. Dus ook geen kunstmatige zoetstoffen of suikervervangers. Nederland wordt in onze ogen namelijk niet gezonder van nog meer onnodige suikers.

Aard’g is rauw. Zo geniet je volledig van de ingredienten die in onze dranken gaan. Dus: geen gemberpoeder of e-nummers, en geen verhitting van onze thee. Want waarom zouden wij niet proberen om zoveel mogelijk voedingswaarden in onze dranken te behouden?

Aard’g is natuurlijk. Al onze producten, en daarmee ook de ingredienten, zijn organisch en geproduceerd op biodynamische wijze. We hebben bewust gekozen voor een CO2 neutrale distributie van onze producten, wat voor ons niet meer dan logisch is. We hopen daarmee een voorbeeld te zijn voor de bedrijven om ons heen.

Aard’g is menselijk. En de mensen die helpen om onze producten tot stand te brengen staan centraal. Zo hebben wij de kans gekregen om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt werkgelegenheid te geven. En werken we nauw samen met onze leveranciers en distributeurs. Zo creëren wij de beste ervaring voor wie wij dat het belangrijkste vinden: jou!

Hoe is aard'g ontstaan?

Toen Max en Zeger eind 2017 de koppen bij elkaar staken was dit vooral om van een grote passie een nieuwe uitdaging te maken. Die passie was kombucha. en omdat we dagelijks bezig waren met weckpotten, overvolle flessen en scobyhotels, wisten we al dat we mensen enthousiast konden maken over wat we brouwde. Maar om dat op professioneel niveau te gaan doen..

Eind 2018 en we weten niet beter. In een jaar zijn we gegroeid van bedrijf dat kombucha verkoopt, naar een organisatie dat zich actief inzet om mensen bewuster te maken over haar gezondheid. En we verkopen nu meer dan alleen kombucha. We hebben een rijk assortiment aan suikervrije dorstlessers. Zo hebben we in korte tijd onze levensvisie vertaald naar een bedrijfsmodel en zijn we nu dagelijks bezig met onze passie!

Natuurlijk blijven we nuchtere jongens uit de kop van Noord Holland. En zal die ‘down-to-earth’ mentaliteit altijd de basis van Aard’g blijven. Maar we durven te dromen en zien een gezond Nederland voor ons. Een land waar de verbinding tussen het lichaam en de natuur aan de basis ligt van onze gezondheid!

Wees eens Aard'g

Heb je een vraag, opmerking of wil je gewoon even bijpraten? Leuk! Door rechts je naam, emailadres en berichtje achter te laten, kom je met ons in contact.

Aard'g

Wibautstraat 131D
1091GL Amsterdam
KvK: 71403280

Sociale Zaken

info@aardg.nl