Klein glaasje a day, keeps the doctor away, haha.

Marieke Blasius

Beiden gezond en allebei weer net andere voordelen. Ik wissel ze af! 🙂

Annemieke Coulier

Langdurige energie, dat heb ik koffie nog niet zien doen!

Robert Langerak

Ik krijg elke maand 6 flessen. Mijn vriendin drinkt liever kefir en ik kombucha.

Joris Wilms

Ik gooi ze ook wel eens bij elkaar, is dat gek?

Fabian Schijffelen
Product informatie

Ochtend Kombucha
Gefilterd water (omgekeerde osmose), groene thee* 6%, rijststroop* (volledig omgezet tijdens het fermentatieproces), levend kombucha ferment*
*biologisch

Ochtend Kefir
Gefilterd water (omgekeerde osmose), zongedroogde vijgen* 10%, citroen* 0,1%, levend kefir ferment*
*biologisch

Ochtend Kombucha per 100 ml
Energie 18,4 kJ / 4.4 kcal
Vet < 0.1 g
waarvan verzadigd < 0.1 g
Koolhydraten 1.1 g
waarvan suikers < 0.2 g
Vezels 0 g
Eiwitten < 0.1 g
Zout < 0.01 g

Ochtend Kefir per 100 ml
Energie 18,4 kJ / 4.4 kcal
Vet < 0.1 g
waarvan verzadigd < 00.1 g
Koolhydraten 1.1 g
waarvan suikers < 0.2 g
Vezels 0 g
Eiwitten < 0.1 g
Zout < 0.01 g

Uitleg abonnement

Duidelijke uitleg van het abonnement > Omdat je Ochtend Kombucha elke dag wel kan gebruiken, zorgt Aard’g ervoor dat je het altijd in huis hebt. Zo wordt elke ochtend een feestje! En werkt het toch niet voor jou, dan zet je het abonnement zo weer stop. Dat gaat heel gemakkelijk, via je eigen account.

Ochtend Kombucha en Kefir?

Kombucha is een drankje gebrouwen van thee, water, suiker, bacteriën en gisten. Het wordt in landen als China en Rusland al eeuwen gedronken voor de beoogde gezondheidsvoordelen. En sinds een paar jaar is men in de Westerse wereld ook razend enthousiast over kombucha.

Kefir is een drankje gebrouwen van water, vijgen, citroen, bacteriën en gisten. Het komt van origine uit Midden Amerika, en staat bekend om haar gezondheidsvoordelen. Aard’g maakt waterkefir, dat niet verward moet worden met de melkkefir die je in de supermarkt vindt. Voor waterkefir wordt namelijk geen zuivel gebruikt. Hierdoor is niet alleen de smaak compleet anders, het past ook bij een lactosevrij of veganistisch dieet.

Ochtend Kombucha en Kefir zijn speciaal ontwikkeld voor de ochtend. Ze zijn neutraal van smaak, en zonder prik (de Ochtend Kefir heeft een klein beetje prik). Daarbij hebben ze wel nog de vitaminen, mineralen, organische zuren en goede bacteriën die kombucha en kefir zo gezond maken. Een ideale manier om de dag te beginnen dus. Iedere dag!

Zijn ze echt suikervrij?

Echt suikervrij. Geen kunstmatige zoetstoffen of suikervervangers. En de rijststroop en fruitsuikers dan? Die worden volledig omgezet tijdens het fermentatieproces zodat er ook geen restsuikers in de Ochtend Kombucha en Kefir zitten.

Leven de kombucha en kefir nog?

Hier moet nog een uitleg in dat het sediment in de fles een bewijs is van leven > Het leeft en is ongepausteuriseerd. Dus zit het bomvol levende, gezonde bacteriën. Je lichaam zal je er dankbaar voor zijn!