Het logo van Aard'g

Probiotica Ampullen

Heb je last? Of zoek je naar een gezonde aanvulling op je dagelijkse routine?

Aard’g Probiotica Ampullen zijn jouw dagelijkse portie natuurlijke probiotica. In de handige brievenbusverpakking zitten genoeg ampullen voor een maand dagelijks gebruik.

• Op voorraad

Vinkje in het groen  Morgen bezorgd door PostNL

Vinkje in het groen  4,99 verzendkosten, gratis vanaf 75,-

Vinkje in het groen  Niet goed, geld terug-garantie


Vegan

Suikervrij

Vezelrijk

Biologisch

Niet-gepasteuriseerd

Verrijk je darmflora

Met probiotica vul je de darmflora aan met nuttige bacteriën. Gefermenteerde voeding kan de darmgezondheid en het immuunsysteem positief beïnvloeden. Dat is wetenschappelijk bewezen. Dat klinkt mooi, maar wat merk je daarvan?

Dit zeggen klanten over onze ampullen:

Vinkje in het groen  Geen opgeblazen gevoel meer

Vinkje in het groen  Verbeterde weerstand

Vinkje in het groen  Minder winderigheid

Vinkje in het groen  Verbeterde stoelgang

Probiotica zijn een waardevolle aanvulling op een gezond voedingspatroon. Het past binnen ieder dieet. Geschikt voor diabetici, intermittent fasting, koolhydraatarm- en keto dieet.

Profielfoto

Patty Seegers

★★★★★

Probiotica ampullen zijn super, merk na paar dagen al verschil (geen eczeem meer). Abonnement is dus ook ideaal

✓ Geverifieerde koper

Profielfoto

Geer Blok

★★★★★

De Probiotica Ampullen helpen echt!! Altijd opgeblazen gevoel gehad en na een aantal ampullen merkte ik al verschil.

✓ Geverifieerde koper

Profielfoto

Annelies Schwarz

★★★★★

Ik ben zeer tevreden met de probiotica ampullen. Vanaf het moment van gebruik voel ik me energiek en is de spijsvertering verbeterd. Ik beveel dit product ten zeerste aan!

✓ Geverifieerde koper

Profielfoto

Iris de Vries

★★★★★

Ik dronk eerst altijd Yakult maar sinds ik de Probiotica Ampullen van Aard’g heb ontdekt ga ik nooit meer anders drinken. Ik heb veel minder last van mijn darmen en voel me super fit. Zou het iedereen aanraden!

✓ Geverifieerde koper

Profielfoto

Lesley Bakker

★★★★★

Ontzettend blij met de probiotica en zoals gewend een geweldige service!

✓ Geverifieerde koper

Profielfoto

Margret Hintze

★★★★★

Probiotica is een goed product, merkte al naar een paar dagen verandering in mijn lichaam. De service van Aard’g is prima, mails worden snel beantwoord en ik kreeg goede informatie als het nodig was.

✓ Geverifieerde koper

Profielfoto

Loes Visscher

★★★★★

De informatie is duidelijk, het product werkt prima. Ik heb na een paar dagen al veel minder last van mijn darmen, wat zich uit in een betere nachtrust. Kortom: een aanrader!

✓ Geverifieerde koper

Profielfoto

Caroline Verboom

★★★★★

Goede service, snel en vriendelijk contact. Pakketje met probiotica ampullen past gewoon door de brievenbus, erg fijn. En als je even wilt pauzeren is dat ook snel geregeld.

✓ Geverifieerde koper

Profielfoto

Meta Groenendijk

★★★★★

Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Fijne probiotica en eenvoudig in te nemen. Snelle levering.

✓ Geverifieerde koper

Profielfoto

Petra Rutten

★★★★★

Na 1.5 week probiotica ampullen te gebruiken merkte ik al vrij snel een minder opgezette buik en verloor ik een paar kilo aan vocht.

✓ Geverifieerde koper

4.9/5 beoordeling van klanten over de 28 daagse challenge! 4.9 beoordeling van 400+ reviews

Met één ampul per dag
voed jij jouw lichaam al!

Wat zijn Probiotica Ampullen?

Een Probiotica Ampul van Aard’g bevat 9 ml zeer voedzame vloeistof, die zes maanden fermenteert. De goedaardige bacteriën zijn verpakt in diezelfde natuurlijke omgeving als waar ze in zijn ontstaan. Dit maakt het product uniek. Het is rijk aan probiotica, vezels en natuurlijke vitamine B12. Veel mensen hebben baat bij natuurlijke probiotica voor een aaneengesloten periode dagelijks één ampul te drinken.

Welke bacteriestammen?

Dit product is rijk aan melkzuurbacteriën. De volgende bacteriestammen zijn aanwezig:

 1. 38.0% Lactobacillus Paracasei
 2. 28.1% Lactobacillus Hilgardii
 3. 21.5% Lactobacillus Parabuchneri
 4. 11.6% Lactobacillus Diolivorans
 5. 0.8% Lactobacillus Perolens
Ingrediënten & Voedingswaarden

Ingrediënten: Water, zongedroogde vijgen* (13,3%), citroen*, levend waterkefir ferment*
*Biologisch

Voedingswaarden per portie (9ml): Energie 5,68kJ / 1,35kcal, Vet 0,05g, waarvan verzadigd 0,05g, Koolhydraten 0g, waarvan suikers 0g, Eiwitten 0,02g, Zout 0g, Vitamine B12 0,52μg (20% RI*), Vitamine B2 0,12mg (9% RI*)

Voedingswaarden per 100ml: Energie 63,1kJ / 15kcal, Vet 0,6g, waarvan verzadigd 0,6g, koolhydraten 2,2g, waarvan suikers <0,2g, eiwitten 0,2g, zout 0g, Vitamine B12 3,72μg (149% RI*), Vitamine B2 0,81mg (58% RI*)

* RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ/2000kcal)

Hoeveel probiotica per ampul?

Elke ampul bevat 9 miljard KVE (kolonievormende eenheden) probiotica. Toch schreeuwen we dit liever niet van de daken omdat wij niet geloven in het tellen van bacteriën als enige maatstaf van effectiviteit. Aard’g gelooft dat de kwaliteit en het evenwicht van de probiotica belangrijker zijn dan alleen het aantal.

Hoe smaken Probiotica ampullen?

Onze ampullen hebben een friszure smaak die voor sommigen even wennen kan zijn, maar het is slechts een klein slokje. Ondanks de zure smaak is het goed drinkbaar en wordt het meestal goed verdragen. Aard’g fermenteert voor gezondheid, niet alleen voor smaak.

Dagelijks gebruik of als kuur?

Drink dagelijks een Probiotica Ampul voor langere tijd, of doe een kuur van een maand. Over het algemeen krijg je de beste resultaten als je probiotica consequent dagelijks inneemt.

Foto van iemand die een Aard'g Probiotica Ampul uit het doosjes haalt en bekijkt.

Goed voor je gezondheid

Aard’g probiotica ontstaan en leven in een natuurlijke omgeving en worden daar ook in verpakt totdat jij ze inneemt. Er groeit een complexe kolonie van 5 bacteriestammen als symbiotisch geheel. Eigenlijk net zoals je ze in de natuur en je eigen lichaam ook al terugvindt. Iedere ampul bevat 9 miljard KVE (kolonievormende eenheden).


5 stammen levensvatbare (natuurlijke) probiotica

Stimuleren de groei van microflora in het lichaam*

Voor een gezonde darmflora en spijsvertering*

Natuurlijke bron van vezels en vitamine B12

Ondersteunt de weerstand**

Dit product ondersteunt de weerstand

Wij gaan voor een gezond leven, wij zijn Aard’g

Wij zijn Max en Zeger. Wij geloven dat gezondheid zo natuurlijk en holistisch mogelijk kan – we noemen het plant-Aard’g! Zo begonnen we met het fermenteren van zo’n beetje alles wat we omhanden hadden. Deze hobby liep al gauw uit de hand. Inmiddels werken we al meer dan 6 jaar met veel plezier aan Aard’g en kunnen we met trots zeggen dat we duizenden tevreden klanten hebben.

Het allerbeste voor je lijf

Fermenteren is ambacht en wij halen de allerhoogste kwaliteit. Dat komt doordat wij de probiotica tijd gunnen om sterk en volwassen te worden (halfjaar). Ook fermenteren we alles biologisch, tot alle suikers zijn omgezet en voegen we achteraf niets toe.


Extra krachtig door lange fermentatie van halfjaar

Gefermenteerd met biologische vijg en citroen

Suikervrij en zonder zoetstoffen of toevoegingen
Waarom fermentatie van een halfjaar?

We laten Probiotica Ampullen zes maanden fermenteren voor de allerbeste kwaliteit. Met suiker zou het in 1-2 dagen klaar zijn, maar door alleen vijgen en citroenen te gebruiken, verloopt het proces langzamer. Dit zorgt voor de hoge kwaliteit die we nastreven. Geduld en ambacht zorgen voor een puur en gezond product.

4 verschillen tussen Aard’g en andere probiotica:

Andere probiotica worden gekweekt in een laboratorium en hebben vaak één of meerdere nadelen ten opzichte van onze natuurlijke probiotica.

 1. Probiotica uit het laboratorium bevatten vaak nog restsuikers.
 2. De bacteriën uit een laboratorium zitten vaak in een erg vroege ontwikkelingsfase. De kans dat ze afsterven voor ze hun doel bereiken is daardoor groot.
 3. Ze worden gevriesdroogd waardoor ze bij inname ‘slapen’. Ze moeten daarna dus ook weer wakker worden. Dit maakt de kans nóg kleiner dat ze levend de darmen bereiken.
 4. Bacteriestammen worden apart gekweekt en daarna gemixt. Dit is onnatuurlijk omdat ze normaal samen groeien.
3 redenen waarom bacteriën tellen zinloos is:
 1. Een laboratoriumtelling van bacteriën zegt niets over de gezonde waarde van het product. Er is namelijk geen enkel bewijs dat meer bacteriën ook effectiever zijn.
 2. Het aantal zegt niet over de levenskracht of sterkte van de bacteriën.
 3. Bacteriestammen uit het laboratorium worden apart gekweekt en daarna gemixt. Dit komt omdat onderzoek zich vaak richt op specifieke stammen, niet op complexe bacteriekolonies. Deze kolonies zijn moeilijk te tellen. Clusters van duizenden bacteriën worden vaak als één bacterie geteld omdat bacteriekolonies in een laboratorium moeilijk uit elkaar gehaald kunnen worden.
Komt de probiotica levend aan in de darmen?

De meeste merken zijn hier niet eerlijk over, maar niemand weet zeker of probiotica levend aankomen in de darmen. Het is onzeker of de bacteriën de maag overleven of de dikke darm bereiken, omdat ieder lichaam anders is en iedereen anders eet en drinkt.

Onze probiotica hebben de grootste overlevingskans. Hier zijn drie redenen waarom:

 1. Ze ontstaan in een natuurlijke omgeving en blijven daarin verpakt tot je ze inneemt.
 2. De bacteriën krijgen 6 maanden om te groeien en sterker te worden.
 3. Onze bacteriestammen worden niet apart gekweekt maar groeien allemaal samen als een symbiotisch geheel, net als in de natuur en in je lichaam.

Groen, sociaal en energieneutraal

Wij zijn een klein bedrijf dat nog veel werkzaamheden met de hand verricht. Zo krijgt het niet alleen de zorg die het verdient voor de allerhoogste kwaliteit, maar zo worden er ook kansen gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daar zetten we ons graag voor in.


Biologische en plantaardige ingrediënten

Partnerschap met 3 sociale werkplaatsen

100% energieneutrale productie met zonne-energie

Alle reviews

Welkom op aardg.nl. De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en mag niet worden opgevat als medisch advies of instructie. De producten van Aard’g zijn niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Hoewel wij onze producten met de grootste zorg en volgens biologische, suikervrije en natuurlijke standaarden produceren, raden wij aan om altijd professioneel medisch advies in te winnen voordat u nieuwe producten in uw dieet introduceert, vooral als u gezondheidsproblemen heeft of zwanger bent.

De inhoud van deze website is met zorg samengesteld en wij streven ernaar om deze up-to-date en correct te houden. Echter, Aard’g aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheden of onvolledigheden in de geboden informatie, noch voor enige schade of letsel voortvloeiend uit het gebruik van de website of de producten van Aard’g. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van de website op elk moment te wijzigen.

Door deze website te gebruiken, erkent u dat Aard’g niet verantwoordelijk is voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade die voortvloeit uit of op enigerlei wijze verband houdt met uw gebruik van deze website of onze producten.

* Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.
** Doordat het een natuurlijke bron van vitamine B12 is, ondersteunt het de weerstand (gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating).

5 stappen richting een gezonde darmflora

5 stappen richting een gezonde darmflora • GRATIS GIDS

Heb je last van je darmen? Dan is het belangrijk dat je hier niet te lang mee doorloopt. Een gezonde darmflora is de basis van een gezond lichaam! Maar hoe houdt je die gezond?

Download nu onze gratis gids en ontdek het zelf!

Bedankt!