Het logo van Aard'g

Vinkje in het groenGratis verzending

Vinkje in het groenGeld-terug-Garantie

Vinkje in het groenVandaag besteld, morgen in huis

5 euro vriendenkorting

Deel het plezier!

Geef 5 euro korting, krijg 5 euro korting! Stuur je vrienden een kortingscode t.w.v. 5 euro via Facebook, WhatsApp of e-mail.

Voor iedere afgeronde bestelling met de kortingscode ontvang jij zelf ook 5 euro korting. Die kan je gebruiken voor je eerstvolgende aankoop! Voor abonnees wordt de korting automatisch toegepast op de eerstvolgende betaling.

Om vriendenkorting te geven moet je ingelogd zijn.

Wist je dat je bonuspunten ontvangt voor iedere bestelling bij Aard’g? Deze kun je inwisselen voor korting. Benieuwd? Hieronder leggen we het allemaal uit!

Stap 3: Bespaar tot wel 25% (uitleg abonnementen van Aard'g)

Bonuspunten

Sparen voor korting

Spaar gemakkelijk en snel met de Aard’g bonuspunten en verdien hoge kortingen op je toekomstige bestellingen. Ontvang bonuspunten voor alle aankopen die je doet en krijg extra punten voor een review op onze website.

Zorg dat je altijd ingelogd bent. Dan kunnen wij je bonuspunten toekennen en zie jij direct hoeveel je er hebt gespaard. Heb je genoeg bonuspunten? Dan kun je deze gemakkelijk inwisselen tijdens het afrekenen.

Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je.

Sparen voor punten

De spelregels

  • 100 bonuspunten = 1 euro korting.
  • Bonuspunten zijn in te wisselen voor korting vanaf 500 bonuspunten (oftewel €5 korting).
  • Per product kun je maximaal 1.000 bonuspunten inwisselen (oftewel €10 korting).
  • Je wisselt de bonuspunten in voor korting door op de knop ‘Voeg korting toe’ te klikken op de winkelmand pagina.
  • Een overzicht van jouw bonuspuntensaldo vind je op de Mijn Account pagina.

Wanneer krijg je bonuspunten?

Hoeveel?

Een pakket zonder abonnement

50 bonuspunten

Een pakket binnen een abonnement

100 bonuspunten

Allereerste bestelling

200 bonuspunten*

Een beoordeling schrijven**

250 bonuspunten

* Voor je allereerste bestelling bij Aard’g krijg je 200 extra bonuspunten bovenop de bonuspunten die je ontvangt voor het aanschaffen van een pakket met of zonder abonnement.

** Je komt hier alleen voor in aanmerking als je al eens besteld hebt bij Aard’g en het beoordeelde product overeen komt met een eerdere bestelling. Deze bonuspunten zijn maar een keer te verdienen.

5 euro vriendenkorting

Geef je vrienden korting!

Geef 5 euro korting, krijg 5 euro korting! Klik op een van de onderstaande knoppen om je vrienden korting te sturen via Facebook of WhatsApp. Je kunt ook de invoervelden invullen met e-mailadressen van je vrienden om ze per e-mail uit te nodigen.

Zie jij de knoppen of invoervelden niet verschijnen? Log dan eerst in of neem contact met ons op voor hulp!

Maak een account aan of log in

Om vriendenkorting te ontvangen moeten we weten wie je bent. Klik op onderstaande knop om een account aan te maken of in te loggen. Zodra je een account hebt aangemaakt of bent ingelogd, kom je automatisch op een pagina waarvandaan je de vriendenkorting kunt sturen.

Maak een account aan of log in

Op welke manieren kan ik vriendenkorting delen?

Door jouw persoonlijke kortingscode via e-mail, Facebook of WhatsApp te delen met je vrienden. Elke keer dat zij de kortingscode gebruiken voor een bestelling op aardg.nl ontvang jij zelf ook €5 korting!

Kan ik meerdere vrienden kortingscodes toesturen?

Ja! Daar zit geen limiet op. Elke vriend die jouw persoonlijke kortingscode gebruikt voor een bestelling levert je €5 korting op. Als je genoeg vrienden verzamelt kan je zo zelfs een gratis bestelling verdienen!

Kan ik mijn vriendenkorting gebruiken voor het aanschaffen van een abonnement?

Ja dat kan! De korting wordt dan wel alleen toegepast op de eerste maand. Voor de andere maanden wordt de normale abonnementsprijs gehanteerd. Mits je natuurlijk meer vriendenkorting binnen haalt!

Hoe claim ik mijn vriendenkorting?

Elke keer dat jouw persoonlijke kortingscode door een vriend(in) wordt gebruikt ontvang je automatisch een e-mail. Daarin staat een eenmalige, unieke kortingscode die je kan gebruiken voor €5 korting op je eerstvolgende bestelling.

Deze kortingscode kan je zelf toepassen tijdens het afrekenen. Als je abonnee bent wordt de korting automatisch toegepast op je eerstvolgende betaling.

Wanneer vervallen mijn bonuspunten?

Je bonuspunten vervallen 1 jaar na ontvangst. Zorg dus dat je ze voor die tijd hebt ingewisseld!